Zeci de motocicliști i-au adus un ultim omagiu lui Alex, acasă, la Bărbulețu. VIDEO

Zeci de motocicliști, prieteni de-ai lui Alexandru, au sosit, în această după-amiază, la Bărbulețu, pentru a-i aduce tovarășului lor un ultim omagiu.

Zgomotul motoarelor a înfiorat întreaga comună. Toată comunitatea deplânge moartea fulgerătoare a lui Alexandru. Oameni vor ca cel care a provocat această tragedie să fie prins și să răspundă în fața legii pentru fapta sa.

VIDEO

Facebook
Se pare că ai probleme la redarea clipului video. În acest caz, te rugăm să încerci să reporneşti browserul.
Închide
-2:18
Apasă pentru a vedea pe Facebook
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPaginaRomanilor06%2Fvideos%2F571406887377746%2F&show_text=0&width=267" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Copiază
Află mai multe despre încorporarea clipurilor video de pe Facebook accesând site-ul pentru dezvoltatori.
Cod de încorporare
Distribuie
Clip video indisponibil
Ne pare rău, acest clip video nu poate fi redat.

Șoferul vinovat de moartea tânărului de 19 ani din Bărbulețu, județul Dâmbovița, nu a fost încă depistat de polițiști. Individul se pare că nu are mustrări de conștiință, dă dovadă de lașitate, nevrând să se predea. Oricum, oamenii legii spun că sunt pe urmele sale, fiind doar o chestiune de zile până ce va fi depistat.

Alexandru Georgian, aseară, venea la Târgoviște, la un prieten, iubitor de motoare ca și el. Nu făcea acest traseu pentru prima dată. În zona intersecției DN 72A, Târgoviște-Câmpulung, cu drumul spre Dragomirești, băiatul a încercat să evite o coliziune cu un autoturism care i-a ieșit în față dinspre Dragomirești neacordându-i prioritate de trecere. A fost momentul fatidic. Motocicleta pilotată de Alex a intrat într-o altă mașină, care circula regulamentar dinspre Târgoviște. Tânărul de 19 ani a decedat pe loc.

(Sursa: www.incomod-media.ro).

Despre Radio Tequila România