VIDEO | Un șofer de TIR a reuşit să evite în ultimul moment o femeie de 90 de ani, în Galați

Poliţiştii din Galaţi au făcut publică o filmare în care se vede cum şoferul unui TIR evită în ultima clipă o bătrână de 90 de ani care „traversa neregulamentar”. Potrivit IPJ Galați, totul s-a petrecut miercuri dimineață, în localitatea gălățeană Movileni.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale, cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton”, se arată în comunicatul IPJ Galați, remis Libertatea.

Concret, un bărbat de 37 de ani din județul Buzău, care conducea un TIR dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, a evitat impactul cu femeia de 90 de ani, care traversa prin loc nemarcat.

În imaginile difuzate de IPJ Galați se vede cum șoferul schimbă brusc direcția TIR-ului și se oprește în gardul unui imobil, evitând în ultimul moment femeia care traversa drumul.

Bătrâna de 90 de ani a fost amendată cu 435 de lei pentru că a traversat neregulamentar, iar șoferul de TIR a fost testat pentru alcoolemie, dar a reieșit că nu era băut.

Radio Tequila România