VIDEO | Polițiști amenințați cu bătaia în Gorj. Agresorul, imobilizat de patru agenți

Un bărbat a fost pus la pământ de patru poliţişti, după ce i-a amenințat cu parul şi a lovit o maşină de Poliţie în satul Cîrbeşti, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, potrivit imaginilor postate pe Facebook, duminică, de sindicatul Europol.

Polițiștii din Gorj au intervenit duminică, 5 septembrie, la un conflict în familie. Un bărbat de 52 de ani, aflat în casa fratelui său cu patru ani mai mare, „în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa de 53 de ani cu un obiect contondent din material lemnos”, se arată în comunicatul Poliției.

Apoi, individul s-a deplasat la mașina de Poliție venită la fața locului și a lovit-o cu parul. Pe imaginile filmate și postate de sindicatul Europol, se vede cum agresorul s-a îndreptat apoi către polițiști și i-a amenințat cu acte de violență. Aceștia au reacționat, folosind spray lacrimogen, apoi unul dintre agenții de poliție s-a împiedicat, iar colegii lui au intervenit și l-au imobilizat pe agresor.

Facebook
Se pare că ai probleme la redarea clipului video. În acest caz, te rugăm să încerci să reporneşti browserul.
Închide
-1:47
Apasă pentru a vedea pe Facebook
·
Urmăreşte
Urmăreşti
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feuropolromania%2Fvideos%2F335399071608444%2F&show_text=0&width=227" width="227" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Copiază
Află mai multe despre încorporarea clipurilor video de pe Facebook accesând site-ul pentru dezvoltatori.
Cod de încorporare
Distribuie
Clip video indisponibil
Ne pare rău, acest clip video nu poate fi redat.

Polițisti amenințați și loviți cu parul

Ziua si ultrajul. S-a întâmplat în această după-amiază, unde colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Drăguțești-IPJ Gorj au intervenit la un conflict în familie, care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești din județul Gorj, unde un bărbat cu un obiect contondent din material lemnos în mână i-a amenințat cu moartea atât pe membrii familiei, cât și pe colegii noștri.

În fapt, bărbatul recalcitrant se afla la domiciliul fr...atelui său, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, lovindu-i pe ambii soți cu acel obiect, după care s-a deplasat la autospeciala de poliție ajunsă la fața locului și a lovit-o, provocând mai multe avarii.

Acesta s-a ales dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj. Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii în activitatea zilnică. Cu siguranță vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislația incidentă nu îi poate ajută, colegii noștri fiind acuzați de cele mai multe ori că raportul de forțe folosit, nu impunea folosirea acestuia

Vezi mai mult
1,2 K
890
578

„Din primele cercetări, a reieșit că bărbatul doar i-a amenințat pe polițiști”, a explicat Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj, pentru Libertatea, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și ultraj.

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România