VIDEO | A ars cel mai mare restaurant Dristor Doner Kebap din București. Locatarii din două blocuri, evacuați

Un uriaș incendiu a distrus marți spre miercuri noaptea cea mai mare locație Dristor Doner Kebap din București și a scos din case zeci de oameni care locuiesc deasupra restaurantului.

În urma incendiului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum. Una dintre victime a fost transportată la spital. Locatarii unui bloc din apropiere au fost evacuaţi.

dristor

„Pompierii ISU B-IF au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de 400 mp.

Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. Au acționat 14 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD și echipajul de descarcerare.

Două persoane rănite în incendiul de la Dristor Kebab Tineretului

În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon.”, e comunicatul ISU București. Locația de pe bulevardul Dimitrie Cantemir e cea mai mare din lanțul Dristor Doner Kebap, în afara unei shaormerii, aici fiind o măcelărie, un restaurant grill și o cofetărie. (Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România