Urmărire cu focuri de armă în București, după ce un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Calea Rahovei din București. După ce un șofer a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii şi a continuat deplasarea în viteză, polițiștii au pornit în umărirea vehicului și au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi asupra maşinii, potrivit unei informă a Poliției Capitalei.

Noaptea trecută, în jurul orei 2.00, agenții din cadrul Secţiei 19 au făcut semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, însă conducatorul acestuia a refuzat să oprească.

„S-a trecut la urmarirea mașinii, fiind solicitat sprijin polițiștilor aflați în teren, pentru a-l opri. Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi, iar la un moment dat a lovit usor un taxi ce se afla în deplasare. A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic și, ulterior, s-a folosit armamentul din dotare, fiind executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar și asupra autoturismului urmărit”, transmite Poliția Capitalei.

În cele din urmă, autoturismul, care a lovit uşor un taxi, a fost blocat pe un teren viran, la ieşirea din Capitală.

„Ulterior a fost identificat și s-a constatat că nu posedă permis de conducere. A refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la INML pentru prelevarea de probe biologice”, mai anunță Poliția Capitalei.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Cercetările sunt continuate de Secția 19 Poliție.

Foto: captură Digi24

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România