Un tânăr pe trotinetă, ucis de un motociclist după o șicanare în trafic, în București

Photo: www.libertatea.ro

Scandalul încheiat tragic a avut loc, miercuri, în sectorul 4 al Capitalei. Un bărbat aflat pe motocicletă s-a șicanat minute bune cu un alt participant la trafic, pe trotinetă, potrivit Realitatea.net. Bărbatul aflat pe motocicletă l-a împins pe tânăr într-o mașină, iar în urma rănilor suferite, victima a murit. Motociclistul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

Cei care au asistat la întreaga scenă au sunat imediat la 112, primul apel la numărul de urgență fiind înregistrat miercuri, în jurul orei 18:30. Poliția Capitalei a confirmat incidentul și informează că, din primele date, acesta „ar fi fost produs pe fondul unei șicanări în trafic”.

Bărbatul care conducea motocicleta l-ar fi izbit pe tânărul aflat pe trotinetă de o mașină. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l resusciteze pe tânăr minute în șir, însă, din cauza rănilor grave, acesta nu a supraviețuit.

De asemenea, la fața locului au sosit și mai multe echipaje de poliție, după cum se poate vedea din imaginile publicate de Realitatea.net.

Motociclistul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Acesta este cercetat pentru infracțiunea de omor și va fi propus magistraților cu arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.