Un șofer și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier, în Bistrița-Năsăud

Un șofer și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier, vineri, în Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar. Un adolescent și mama sa, aflați în mașina lovită, au ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut pe drumul județean care leagă localitățile Cușma și Dorolea. Salvatorii chemați la fața locului l-au găsit în stop cardiorespirator pe șoferul de 51 de ani și nu l-au mai putut salva. Martorii susțin că ar fi derapat din cauza zăpezii.

Martor: S-a văzut cum a alunecat. A fost puțină zăpadă. Nu s-au văzut urme de frânare, doar derapajul”.

Martor: „A derapat și a intrat în plin. A fost zăpadă moale. A derapat și a avut un pic de viteză și s-a băgat drept în plin”.

Martor: „Se curăță mai rar drumul. A venit, a intrat pe contrasens și a intrat frontal în altul. A venit drept și dacă nu a avut viteză a intrat frontal unul în altul. Nu a avut centură”.

Două persoane aflate în mașina lovită – un adolescent de 17 ani și mama sa – au primit asistență medicală la fața locului, după care au fost transportate la spital.

Marius Rus, reprezentant ISU Bistrița-Năsăud: „Echipajele de intervenție au găsit la fața solicitării trei victime neîncarcerate, dintre care una, un bărbat era inconștient, în stop cardiorespirator”.

În timp ce anchetatorii făceau cercetări la fața locului au apărut și drumarii. Polițiștii au deschis un dosar penal și încearcă să afle împrejurările în care a avut loc accidentul.