Un șofer din Constanța, filmat în timp ce coboară scările cu mașina

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook InfoTrafic Constanța și au fost preluate de publicația locală Ziua de Constanța: un șofer care coboară în Parcul Tăbăcăriei cu mașina, pe scările destinate pietonilor.

Șoferul a luat-o „pe scurtătură”, dar a coborât „cu grijă” treptele, atent să nu avarieze bara sau scutul mașinii.

„Ăstora le trebuie anulat permisul de conducere”, „Ar trebui pus să repare tot ceea ce înseamnă ansamblu pietonal”, „La Constanța, tot ce îi dă unui om prin cap e posibil. Fiecare crede că are voie orice, oricând și oricum”, „De ce a vrut să iasă cu mașina pe acolo? A fost blocat de cineva?”, ”Ce nu face omu’ ca să ajungă mai repede la biserică!”, sunt doar dintre comentariile care însoțesc postarea cu filmarea.

Imaginile postate pe rețelele de socializare au fost vizionate și de polițiști. Acum încearcă să dea de urma bărbatului aflat la volan.

Facebook
Se pare că ai probleme la redarea clipului video. În acest caz, te rugăm să încerci să reporneşti browserul.
Închide
-1:09
Apasă pentru a vedea pe Facebook
Mihaela Olimpia
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihaela.olimpia%2Fvideos%2F519779382653491%2F&show_text=0&width=269" width="269" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Copiază
Află mai multe despre încorporarea clipurilor video de pe Facebook accesând site-ul pentru dezvoltatori.
Cod de încorporare
Distribuie
Clip video indisponibil
Ne pare rău, acest clip video nu poate fi redat.

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România