Un șofer de TIR a adormit la volan în București. Bărbatul a fost la un pas să se prăbușească în Dâmbovița

Un TIR a fost la un pas să cadă în Dâmbovița Sursă foto: Antena3

Oboseala la volan face victime zilnic, iar într-o fracțiune de secundă mor zeci de oameni nevinovați. Din păcate, mulți dintre șoferii de TIR se confruntă cu lipsa somnului, lucru care îi poate costa atât viața lor, cât și a restul participanților la trafic. Un accident îngrozitor petrecut în zona Târgului Vitan se putea sfârși tragic, după ce un șofer de TIR a adormit la volan și a făcut ravagii în trafic.

Ce pagube s-au înregistrat

Doar o minune s-a putut întâmpla ca accidentul petrecut recent în București să nu aibă un final teribil. Un șofer de TIR a adormit la volan în apropierea intersecției cu Calea Vitan, pierzând imediat controlul volanului. În câteva secunde, camionul a părăsit partea carosabilă și a dărâmat un semafor, iar mai apoi s-a lovit de un copac.

Bărbatul se poate considera extrem de norocos, căci mai avea puțin și se prăbușea în Dâmbovița, după ce o parte din cabină atârnă deasupra râului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri, aceștia intervenind pentru a împrăștia nisip pe carosabil și pentru a elibera zona. Cabina s-a desprins de TIR și este afectată, în timp ce pe asfalt s-a scurs mult combustibil.

În acest moment, circulația este blocată pe Splaiul Unirii, iar Poliția face cercetări pentru a descoperi cauzele exacte ale accidentului, potrivit Antena3.

Știre în curs de actualizare…

Accident mortal în Vrancea

Un accident grav a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe DN2 – E85, la Călimăneşti, în urma impactului dintre un autoturism şi un autocar, potrivit Inpectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Din primele informații, vinovat pentru prodicerea tragediei este bărbatul decedat, acesta pierzând controlul volanului și pătrunzând pe contrasens, lovind autocarul.

„În cursul nopţii, ora 03,10, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Naţional 2 E 85, sat Călimăneşti, a avut loc un accident rutier între un autocar şi un autoturism. În urma coliziunii, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Focşani, a decedat”, a precizat IPJ Vrancea.

În urma accidentului a fost rănit și șoferul autocarului, fiind nevoie de transportul la spital. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero.

Radio Tequila România