Un echipaj ATI-SMURD în misiune, implicat într-un accident rutier, în Cluj-Napoca. Un paramedic, rănit

Un echipaj ATI-SMURD de la Bistriţa-Năsăud, care transporta către Institutul Inimii din Cluj un pacient, s-a ciocnit marți dimineață cu o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului, un paramedic a fost rănit uşor, potrivit News.ro.

Autospeciala SMURD se deplasa pe strada Iuliu Haţieganu, din Cluj-Napoca, cu semnalele luminoase în funcţiune. Când a ajuns la intersecţia cu strada Clinicilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, potrivit polițiștilor din Cluj.

ISU Bistriţa-Năsăud a transmis că pacientul din ambulanţă SMURD nu a fost rănit. El a fost preluat de alt echipaj medical şi transportat la Institutul Inimii. În schimb, paramedicul, de 43 de ani, a fost rănit ușor.

„Din fericire, pacientul asistat în ambulanţa SMURD nu a fost rănit în urma accidentului. În schimb, un paramedic a fost rănit uşor, suferind o plagă minoră la nivelul capului. Din fericire, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, nu s-a impus transportul paramedicului la spital”, a mai precizat sursa citată.

Persoanele din celălalt autoturism implicat în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar testările alcoolscopice au avut rezultate negative.