Un bărbat și 18 animale au murit după un accident feroviar care a avut loc lângă Ploiești

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit, duminică seară, după ce a fost lovit de un tren CFR care circula pe ruta Brașov – București, scrie Observatorul Prahovean. Alături de victimă au mai fost găsite și 18 animale moarte.

Tragedia a avut loc, duminică seară, în jurul orei 21.20  între Gara Buda și Gara Ploiești Vest.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a murit pe loc, după ce a fost lovit de un tren CFR. Potrivit autorităților, alături de bărbat, care era cioban, au mai murit și 18 oi. La fața locului ISU Prahova a trimis un echipaj de pompieri, unul de descarcerare și o ambulanță SMURD, scrie Observatorul Prahovean.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind decedată. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. La această oră, traficul feroviar din zonă este restricționat, fiind oprit doar trenul în cauză”, au transmis reprezentanții Poliției.

Trenul implicat în evenimentul mortal are indicativul Regio 3012 și circula dinspre Brașov către București. La momentul producerii accidentului în tren se aflau 13 călători care, din fericire, nu au fost răniți.

Radio Tequila România