Un bărbat se luptă pentru viață, după ce mașina lui a fost izbită de un TIR. Motorul a fost găsit la 10 metri distanță

Accident grav în comuna Săuceşti, din judeţul Bacău. Un şofer de 62 de ani luptă pentru viaţă, în spital, după ce maşina lui a fost izbită de un TIR, care a acroşat apoi şi un alt camion.

Autoturismul s-a făcut bucăţi şi bărbatul a avut nevoie de ajutorul salvatorilor de la descarcerare.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă Bacăul de Roman. Șoferul TIR-ului povestește că nu a mai putut controla autocamionul şi a ajuns pe contrasens.

Șofer: „Am rămas fără direcţie, iar el dacă a intrat în stânga mea eu am rămas fără direcție. Am încercat să frânez cât am putut şi maşina s-a dus în dreapta și asta a fost”.

TIR-ul a izbit puternic un autoturism şi a acroșat și un alt autocamion.

Automobilul s-a făcut bucăți în urma impactului. Motorul a fost găsit la 10 metri distanță, în şanţul de pe marginea drumului.

Marian Hanu, ISU Bacău„În autoturism am găsit o victimă încarcerată. Am procedat la descarcerarea victimei şi predarea către echipajul SAJ”.

Mirela Romaneţ, SJU Bacău purtător de cuvânt„Pacientul a ajuns la unitatea de primiri urgenţe în stare foarte gravă cu politraumatisme. El este în acest moment în investigaţii medicale urmând ca după aceea să îi fie stabilită conduita terapeutică”.

Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi ii vor audia pe toti șoferii implicaţi în accident.