Un bărbat a distrus cu un topor mașina tatălui său, într-o parcare din Vâlcea, supărat că nu a pornit

Incidentul s-a petrecut duminică seara, 25 iulie, în jurul orei 21:00, într-o zonă centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 35 de ani a lovit în repetate rânduri cu toporul un autoturism, iar scena violentă a fost filmată de martori aflați la fața locului, potrivit Vocea Vâlcii.

În imaginile suprinse de martori și postate pe rețelele sociale, se vede cum bărbatul, la bustul gol, loveşte cu furie capota mașinii, aripile laterale, plafonul, dar şi geamurile, farurile.

La un moment dat, în filmare se vede cum apare un alt bărbat, vorbește puțin cu acesta, iar apoi, tânărul cu toporul reîncepe să lovească mașina, reușind să spargă un geam.

În urma incidentului,  poliţiștii din Vâlcea s-au autosesizat. Potrivit autorităților, bărbatul care a distrus mașina este fiul proprietarul, iar motivul pentru care a recurs la acest gest este că mașina nu a mai pornit, deși tocmai fusese reparată, potrivit Digi24.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unui video, în care un bărbat distruge o maşină, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, un bărbat, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unor stări de agitaţie, a distrus cu un obiect tăietor autoturismul tatălui său. În continuare se efectuează cercetări”.

Proprietarul nu a depus plângere la Poliţie.

Radio Tequila România