Un bărbat a aruncat cu scaune şi sticle în trecători dintr-un hotel din Mamaia. Polițiștii au deschis o anchetă

Photo: www.libertatea.ro

Un tânăr din București a aruncat cu diverse obiecte în trecători de la balconul unui hotel din Mamaia, unde era cazat împreună cu alți prieteni de-ai săi. Bărbatul a filmat momentele și le-a postat pe rețelele sociale. În urma imaginilor apărute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au anunțat miercuri că fac cercetări pentru a identifica persoanele implicate, potrivit News și ziarul Replica Online.

În imaginile ajunse virale pe internet, se vede cum bărbatul a aruncat din Mamaia, zona Allezzi Beach, de la etajul imobilului în care era cazat, cu un scaun într-o zonă unde erau parcate mai multe mașini.

Într-un alt clip video, se vede cum tânărul a aruncat de la balcon cu sticlă spre două fete care mergeau pe stradă.

În plus, autorul clipurilor a oprit mai multe femei pe stradă cu bebeluși în brațe, spunându-le că le dă 2.000 de lei, dacă își omoară copiii, potrivit Replica Online.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că fac cercetări după imaginile apărute pe rețelele sociale și că până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere.

„În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun. Menţionăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Radio Tequila România