Un activist buzoian, urmărit şi bătut în trafic, chiar sub ochii poliţiştilor. Agresorii s-au ales cu dosar penal

Activistul Robert Gabriel Nițu a fost bătut duminică dimineață în județul Buzău de față cu polițiștii, după ce a încercat să filmeze un grup de vânzători de pui şi găini din Săpoca, informează Hotnews, care citează presa locală. De asemenea, polițiștii au anunțat că au deschi un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Bărbatul a fost urmărit în trafic de mai mulţi vânzători de pui şi găini din Sapoca. El a apelat serviciul de urgenţă 112, în timp ce era urmărit de agresori.

„V-am trimis echipaj de poliție acolo. Rămâneți pe loc. Sunt în mers și ei. Vin spre dumneavoastră!”, i-au transmis cei de la dispecerat, potrivit Digi24.

Cât vorbea la telefon cu poliția, bărbatul a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători. I-au spart geamul mașinii și l-au lovit, apoi a reușit să scape.

Un activist buzoian, urmărit şi bătut în trafic, chiar sub ochii poliţiştilor. Agresorii s-au ales cu dosar penal
Sursă Foto: Buzoienii

În localitatea Cernăteşti, Robert Gabriel Nițu s-a întâlnit cu un echipaj de poliție la Cernățești. Când polițiștii au oprit mașinile agresorilor, aceștia au reușit să ajungă din nou la bărbat. El a fost lovit din nou, de această dată de faţă cu un echipaj de poliţie, arată buzoienii.ro.

Un activist buzoian, urmărit şi bătut în trafic, chiar sub ochii poliţiştilor. Agresorii s-au ales cu dosar penal
Robert Gabriel Nițu, lovit de față cu polițiștii (foto captură video YouTube)

În cele din urmă, agresorii au fost încătuşaţi de mascaţi. Înregistarea video integrală poate fi văzut pagina de Youtube a bărbatului agresat.

Polițiștii au deschis un dosar penal

„Din primele verificări a reieșit că, în urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de către trei persoane, totodată i-ar fi fost provocate și distrugeri la autoturismului personal. Polițiștii au identificat persoanele în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, din localitatea Săpoca și Cernătești. La momentul intervenției polițiștilor, persoana vătămată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Potrivit unei declarații făcute duminică, la Digi24, de purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Cosmin Stanciu, în acest moment se fac cercetări cu persoanele în libertate, toți cei implicați sunt audiați. El a mai spus că intervenția a fost dinamică, pentru că victima a părăsit locul faptei, scrie Hotnews.ro.

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România