Ultima oră! Mașină, în flăcări pe Autostrada Soarelui. Circulația este blocată

Mașină, în flăcări pe Autostrada Soarelui Poză ilustrativă

Un eveniment nefericit a avut loc pe Autostrada Soarelui București-Constanța , acolo unde o mașină a fost cuprinsă de flăcări. La fața loclui au intervenit mai multe echipaje de pompieri care încearcă să livhideze focul în aceste momente. Din păcate, circulația este blocată pe toate benzile spre Constanța, astfel că șoferilor li se recomandă rute alternative.

Ce s-a întâmplat cu pasgerii autoturismului

Tot mai multe incendii au loc în rândul autoturismelor, iar motivele par să fie incerte. Cel mai recent accident de acest fel a avut loc pe A2, în acestă dimineață. Din fericire, nu au existat victime, astfel că, persoanele care se aflau în autoturism s-au autoevacuat în timp util. Mașina a fost mutate pe banda de urgență, acolo unde pompierii se luptă cu flăcările.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliției, numărul mașinilor s-a intensificat, iar circulația va fi reluată în aproximativ 30 de minute.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 99, pe sensul de mers către litoral, în zona localității Dragalina, județul Călărași, un autoturism a luat foc și a fost scos pe banda de urgență.

Nu au rezultat victime în urma evenimentului, însă circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către Constanța, pentru stingerea focului de către pompierii aflați la fața locului. Valorile de trafic sunt în creștere. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 30 de minute, potrivit Infotrafic.

Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, autoritățile recomandă conducătorilor auto care se întorc de pe litoral să folosească rute alternative, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;

A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea –București;

DN 3Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași –DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași -DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Știre în curs de actualizare…

Radio Tequila România