Home » Articole Recente » Ultima oră. Dan Diaconescu s-a întors în închisoare după mini-vacanţa la mare!

Ultima oră. Dan Diaconescu s-a întors în închisoare după mini-vacanţa la mare!

Dan Diaconescu s-a întors la Penitenciarul Jilava după ce a primit o permisie de câteva zile, timp pe care l-a petrecut cu familia. Fostul otevist a fost în culmea fericirii în momentul în care a strâns-o în braţe pe fetiţa lui, dar şi pe mama ei, ştiu fiind faptul că DD le iubeşte pe cele două ca pe ochii din cap, dar şi că este un familist convins. (VEZI AICI: Cum s-au transformat sexy-OTV-istele)

Condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu a ieşit săptămâna trecută din Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşea pedeapsa, după ce i s-a aprobat permisia de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor. În momentul în care şi-au dat acordul, oficialii au ţinut cont şi de faptul că fostul otevist a avut un comportament ireproşabil după gratii şi nu a creat probleme, motiv pentru care a şi fost recompensat. Potrivit unor informaţii primite la redacţia CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Dan Diaconescu s-ar fi aflat la sfârşitul săptămânii trecute pe litoral.

”Vacanţa” s-a terminat, însă, iar DD a revenit după gratii. Nu a întârziat şi a bătut la poarta închisorii întocmai cum se stabilise în momentul în care a plecat. Şi cum nu a creat probleme, fostul otevist ar mai putea primi o învoire pe viitor pentru bună purtare. (CITEŞTE ŞI: Cât mai costă Bentley-ul şi Rolls Royce-ul pe care Dan Diaconescu a plătit 650.000 euro)

Fostul otevist alături de fiica şi de iubita lui
Fostul otevist alături de fiica şi de iubita lui

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de acasă, în 2015. (VEZI AICI:  Breaking news. Dan Diaconescu a fost eliberat în secret! Şi-a luat familia şi… EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Preluare cancan.ro

CIteste si ...

Fosta soţie a făcut acuzaţii teribile la adresa lui. Cum i-am filmat pe unul dintre cei mai bogaţi politicieni & fiul pe care l-ar fi lăsat în stradă

Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei, este considerat unul dintre cei …