Trei călători au fost duși la spital, după ce au căzut într-un autobuz care a frânat brusc, în București. Explicația STB

Un autobuz STB de pe linia 304 a fost implicat marți, 31 august, într-un eveniment rutier petrecut între fântâna Miorița și stația Pod Băneasa, din Capitală, scrie Realitatea Plus. Șoferul a frânat brusc înaintea unei treceri de pietoni, iar mai mulți pasageri s-au dezechilibrat, au căzut și s-au lovit. Contactat de Libertatea, Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Societății de Transport București, a declarat: „Un alt participant la trafic i-a tăiat calea șoferului STB, iar acesta a fost obligat să facă această manevră”.

Pe fondul traficului aglomerat, șoferul a frânat brusc înaintea unei treceri de pietoni, a explicat oficialul STB, care a precizat că incidentul a avut loc în jurul orei 7.50.

În urma manevrei, cel puțin trei persoane din autobuzul aglomerat au căzut, s-au lovit și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Călătorii au fost transportați la Spitalul Floreasca și la Spitalul Elias.

„În acest moment, nu am informații despre starea de sănătate a persoanelor care s-au lovit după ce au căzut în autobuz”, a mai spus Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al STB.

Foto: Facebook STB

Radio Tequila România