Tânărul evadat acum trei zile din sediul Poliției, pe geamul de la baie, a fost găsit

Tânărul evadat în urmă cu trei zile pe geamul toaletei din postul de poliţie Urziceni a fost prins de polițiști. Foto: Foto: INQUAM Photos/Daniel Stoenciu

Tânărul evadat în urmă cu trei zile pe geamul toaletei din postul de poliţie Urziceni a fost prins vineri după-amiază. Potrivit polițiștilor din Ialomița, acesta a fost depistat pe raza localității Alexeni din județ. Bărbatul are 18 ani și este acuzat de furt și conducere fără permis. 

„În după amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 16:30, în urma unei ample acţiuni desfăşurate, forțele de ordine l-au prins pe tânărul de 18 ani, din județul Iași, care a evadat în data de 24 august a.c. din sediul Poliției Municipiului Urziceni. Acesta a fost depistat pe raza localității Alexeni”, a anunțat Poliția Ialomița.

Polițiștii din Urziceni cercetau, în stare de arest preventiv, într-un dosar penal doi tineri de 17 și 18 ani, pentru furt calificat și conducere fără permis. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani era la baia Poliției Urziceni și a evadat pe geam.

Polițiștii au instituit filtre în tot județul, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița fiind aduse forțe suplimentare.

Editor : A.A.

Radio Tequila România