Home » Articole Recente » Sondaj IMAS, zdrobitor pentru PSD. Mihai Tudose, mai popular decât Liviu Dragnea

Sondaj IMAS, zdrobitor pentru PSD. Mihai Tudose, mai popular decât Liviu Dragnea

Un sondaj IMAS, prezentat de Alin Teodorescu, arată că popularitatea premierului Mihai Tudose ar fi peste cea a președintelui social-democrat, Liviu Dragnea, care a ajuns la o cotă de încredere sub cea a partidului pe care îl conduce, anunţă Digi 24.

 Astfel, sondajul IMAS contrazice cercetarea sociologică prezentată acum câteva zile de Marius Pieleanu, care anunța „prăbușirea” încrederii în Guvern și care a fost pretextul crizei politice dintre premierul Tudose și președintele PSD Liviu Dragnea.

Reamintim că în sondajul prezentat de Avangarde, PSD îşi păstra cota de încredere, dar Guvernul avea o cădere spectaculoasă, de la 20% la 40%. În replică, Marius Pieleanu a spus că pentru institutul pe care îl conduce, aspectul cel mai important este încrederea. 

“Vă spun o chestie, pentru prima oară în viață. Un institut ca al meu trăiește într-o economie de piață, una reală. Mă duc pe SEAP, de cele mai multe ori pierd, uneori mai și câștig. Am contracte cu orice partid politic din această țară. Eu trăiesc din ce ofer beneficiarului. Nu-mi permit să dau cifre care nu au legătură cu realitatea. Cel mai important lucru la un institut este credibilitatea.

Prealuare realitatea.net

CIteste si ...

Fosta soţie a făcut acuzaţii teribile la adresa lui. Cum i-am filmat pe unul dintre cei mai bogaţi politicieni & fiul pe care l-ar fi lăsat în stradă

Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei, este considerat unul dintre cei …