Sens unic pe Calea Floreasca și strada Radu Beller din Capitală. De când intră în vigoare modificarea

Foto: Facbook / Nicușor Dan

Calea Floreasca şi strada Radu Beller vor fi străzi cu sens unic de luni, 14 august, potrivit anunțului primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Acesta a transmis într-o postare pe Facebook că măsura se va aplica de pe 14 august, de la ora 9.00, iar Calea Floreasca devine sens unic de circulaţie pe direcţia şoseaua Ştefan cel Mare, către intersecţia Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

Autobuzele Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor circula pe banda specială pentru transportul în comun dinspre strada Ceaikovski spre şoseaua Ştefan cel Mare. De asemenea, Nicușor Dan a precizat că pe acelaşi sens va fi şi pista pentru biciclete.

Și strada Radu Beller devine sens unic dinspre bulevardul Mircea Eliade spre Piaţa Dorobanţi. Autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piaţa Dorobanţi către bulevardul Mircea Eliade, iar pe acelaşi sens vor circula şi bicicletele, pe pista special creată.

Pentru implementarea noilor reglementări de trafic, Administraţia Străzilor Bucureşti a executat lucrări de frezare, asfaltare, creare de benzi unice pentru autobuz, trasare a marcajelor rutiere corespunzătoare şi a locurilor de parcare, a covoarelor verzi pentru pistele de biciclete şi a amplasat semnele de circulaţie specifice, a mai arătat edilul.