Scene șocante la Craiova după ce o femeie a fost băgată cu forța într-o mașină. Ce a făcut imediat Poliția Română

Caz Craiova: ce au făcut polițiștii locali după ce în fața lor au văzut o femeie băgată cu forța într-o mașină?

Scene incredibile în Craiova! O femeie a fost băgată cu forța într-un autovehicul chiar în oamenilor legii. Ce s-a întâmplat și ce gest a făcut imediat Poliția Română? Care a fost reacția cetățenilor?

Craiova: gestul făcut de Poliția Română după ce o femeie a fost băgată cu forța într-o mașină?

Oamenii legii din Craiova au fost felicitați recent de către români după ultima intervenție punctuală pe care au făcut-o. O femeie a trecut prin clipe terifiante după ce în dreptul ei s-a oprit o mașină.

Din autoturismul înmatriculat în Germania și cu geamuri fumurii au ieșit doi bărbați care au luat-o pe sus și au băgat-o cu forța pe bancheta din spate. Din fericire, țipetele de disperare ale acesteia au fost auzite de patrula de ordine publică din cadrul Secției 5 de Poliție.

Marian și Gabriel s-au deplasat ghidați de strigăte și au ajuns în dreptul autoturismului în cauză. Bărbatul aflat la volanul mașinii a încercat să demareze, dar oamenii legii au reușit să o extragă pe femeie prin geamul deschis al portierei. Polițiștii s-au asigurat că aceasta este în regulă, ulterior i-au imobilizat pe suspecți.

„Șoferul a încercat să demareze, însă colegii noștri au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis. După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, colegii au reușit să îi extragă din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat, cu fața la pământ, prin aplicarea cătușelor.

Doar șansa a făcut ca patrula mixtă să fie în preajmă și să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situația unei răpiri cu consecințe neștiute pentru femeie.Îi felicităm pe această cale pe cei doi colegi și le spunem că suntem mândri de acțiunea lor”
(Sursa: Sindicatului Europol)

„În mod normal, există numai neșansă”

Românii i-au felicitat pe cei care au intervenit și și-au făcut treaba de excepție:

„Felicitări pentru intervenție”, „Felicitări celor doi polițiști! Felicitări Poliției Române!”, „Sunt excelent de utile patrulele mixte! Un plus din partea jandarmilor bine venit!”, „Felicitări polițiștilor adevărați!”.

Desigur că și în acest caz au existat oameni care au subliniat șansa pe care a avut-o femeia:

„Cum bine ați spus: „șansa”… În mod normal, există numai neșansă… Asta înseamnă să îți faci datoria de polițist, nu să umbli cu loganul proaspăt branduit în treapta întâi, la vânătoare de nemascați!”, au fost comentariile celor care au luat la cunoștință intervenția reușită.

(Sursa: www.playtech.ro).

Despre Radio Tequila România