Home » Articole Recente » Scandalul pensiilor: Consilierii lui Carmen Dan renunță la salarii! Ce spune ministrul

Scandalul pensiilor: Consilierii lui Carmen Dan renunță la salarii! Ce spune ministrul

Cei cinci consilieri ai ministrului Afacerilor Interne, care beneficiază, în paralel, de pensie şi salariu, vor lucra gratuit, ca urmare a scandalului mediatic în care au fost implicaţi, ei urmând să renunţe la indemnizaţii, a spus, marţi, Carmen Dan.

„Surpriza frumoasă sau experienţa frumoasă pe care eu am trăit-o a fost că astăzi (marţi – n.red.), toţi cei cinci consilieri ai mei au venit la mine şi mi-au spus că situaţia în care ei se află şi care este atât de intens mediatizată în plan public este o situaţie care – cred ei – poate fi remediată într-un singur fel şi că din punctul lor de vedere, expunerea publică a situaţiei lor, deşi nu s-a nominalizat şi nu s-a vorbit decât la modul general, au considerat că imaginea ministerului este afectată şi că ministerul este vulnerabilizat, motiv pentru care au decis să solicite aprobarea mea de a ieşi din această situaţie”, a spus Carmen Dan la un post de televiziune, potrivit Mediafax.

Ministrul de Interne a explicat că nu există posibilitatea de a renunţa la pensie, motiv pentru care cei cinci consilieri au ales că renunţe la salariu.

Prealuare realitatea.net

CIteste si ...

Fosta soţie a făcut acuzaţii teribile la adresa lui. Cum i-am filmat pe unul dintre cei mai bogaţi politicieni & fiul pe care l-ar fi lăsat în stradă

Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei, este considerat unul dintre cei …