Home » Articole Recente » Răsturnare de situaţie în cazul tinerei care a murit împreună cu cei trei copii la Brăneşti, după ce au fost loviţi de tren! „Nu s-a sinucis!”

Răsturnare de situaţie în cazul tinerei care a murit împreună cu cei trei copii la Brăneşti, după ce au fost loviţi de tren! „Nu s-a sinucis!”

O tânără mamă cu trei copii şi un al patrulea în burtă a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa în cel mai crud mod posibil, târându-i şi pe micuţi în ghearele morţii! Femeia s-a aruncat în faţa trenului Bucureşti Constanţa, care circula cu 160 de kilometri la oră, iar impactul a fost atât de puternic încât resturile au fost împrăştiate pe 600 de metri.

Din primele informaţii, s-ar părea că femeia era depresivă şi nu-şi dorea a patra sarcină, iar căsnicia era una cu probleme, din cauza geloziei excesive a soţului. Tragedia a avut loc în jurul orei 09.20, în apropierea staţiei Brăneşti – Pasărea, la 20 de minute după ce trenul IR 1983 a plecat din Gara de Nord. Femeia se numea Alexandra Alexandra Braunstein, iar îngeraşii pe care i-a condamnat la moarte, împreună cu pruncul ce încă nu venise pe lume, se numeau Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta, în vârstă de trei ani.


Florica Nedelcu, soţia fratelui Alexandrei, nu crede că tânăra s-a sinucis
Florica Nedelcu, soţia fratelui Alexandrei, nu crede că tânăra s-a sinucis

Se pare însă că o declaraţie a cumnatei Alexandrei ar putea răsturna toată situaţia! Femeia este convinsă că tânăra nu s-a sinucis, aşa cum anunţă CIAO.RO! „Cred că o avea pe cea mică în braţe şi pe celelalte mai mari, de mână. Nu cred că s-a sinucis. Nu a fost atentă, mai mult ca sigur. A venit la mama ei în vizită şi acum voia să plece acasă. Dacă era certată cu soţul, nu mai pleca. S-au îmbrăcat şi au zis că pleacă acasă. Nu voia să divorţeze. Dacă era să divorţeze nu mai făcea şi al patrulea copil”, a povestit cumnata femeii, Florica Nedelcu.

Mecanicul care a trecut prin clipe cumplite în momentul în care Alexandra şi fetiţele ei au lovite de tren, a făcut la rândul lui nişte declaraţii înfiorătoare: “Au ieşit din pădure şi s-au aruncat în faţa trenului. Îi ţinea în braţe şi de mână şi s-au aruncat. Am mai trecut prin astfel de momente. Puneţi-vă în situaţia mea ca să vă daţi seama cum mă simt“.

Share On Facebook

Preluare cancan.ro

CIteste si ...

Cel mai bun ceai pentru tratarea hipertensiunii arteriale. O cană băută în fiecare zi face minuni

Ceaiul de păducel este recunoscut mai ales pentru rolul său în bolile cardiovasculare. Compuşii activi …