Probleme mari pentru FC Dinamo – Riscă să piardă baza sportivă de la Săftica

fc dinamo

FC Dinamo riscă să piardă baza sportivă de la Săftica dacă nu este plătită la ANAF în câteva zile suma de 35.000 de euro, au anunţat, luni, suporterii-acţionari al clubului „alb-roşu”, potrivit news.ro.

„Trebuie să salvăm CEEA CE NE APARŢINE! Riscăm să pierdem Baza de la Saftica, locul unde de decenii se antrenează echipele de seniori şi juniori de la Dinamo. Sediul Academiei de Fotbal Dinamo. Avem două zile în care să mai strângem încă 35.000 de euro pentru rata către ANAF. Scadenţa este pe 15 aprilie.

Altfel, vom pierde singura proprietate a clubului. Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă. Dacă nu achităm la timp această rată, Baza Sportivă de la Săftica intră în proprietatea Statului şi rămânem fără stabilimentul istoric unde de-a lungul anilor s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulţescu, Mateuţ, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriţă, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Caludiu Niculescu. (…)

Banii vor fi folosiţi exclusiv pentru plata acestor datorii către Stat şi vor figura ca împrumut către FC Dinamo 1948. La finalul acestui sezon de coşmar, vom organiza o adunare generală în care vom prezenta în detaliu activitatea DDB, situaţia la zi a cheltuielilor şi rapoarte financiare.

ACUM E NEVOIE SĂ NE IMPLICĂM! Suntem supăraţi cu toţii, dar nu trebuie să pierdem ce este al nostru. Trebuie să salvăm Săftica şi de sub gajul pus de Negoiţă şi din mâinile lui Cortacero! Vom demonstra că fără intervenţia noastră, Baza ar fi fost pierdută din vina acţionarului majoritar. Vom demonstra că este vorba de un bun salvat de noi.”, se arată pe pagia de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

Prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suporterii dinamovişti au strâns bani pentru a achita dtoriile clubului, în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2021/2022 al Ligii I.

Radio Tequila România