Home » Articole Recente » Premierul Tudose, program comun cu Iohannis în „ziua cea mai lungă” pentru PSD şi Guvern

Premierul Tudose, program comun cu Iohannis în „ziua cea mai lungă” pentru PSD şi Guvern

Tudose şi Iohannis

Președintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose se vor afla, joi dimineaţa, la Craiova, la lansarea celui mai nou model Ford. 

Președintele Klaus Iohannis va participa, joi, la Craiova, la lansarea celui mai nou model Ford, a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Astfel, șeful statului se va afla joi, începând cu ora 10,30, la Uzina Ford din Craiova.

“Prezența domnului președinte la acest eveniment este un semnal puternic pentru industria auto din România, care se bucură de avantaje competitive și care își creează o reputație din ce în ce mai bună pe piața europeană”, a spus Dobrovolschi.

Şi premierul Mihai Tudose se va afla la uzinele Ford de la Craiova, începând cu ora 9,45 potrivit agendei publicate pe site-ul Guvernului. 

Joi, la ora 17.00, conducerea PSD decide dacă aprobă remanierile pe care le propune Mihai Tudose. Concret, sunt trei miniştri cu probleme penale pe care premierul nu îi mai vrea în Guvern: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Victor Ilie.

Potrivit unor surse, aceştia sunt dispuşi să îşi dea demisia: Sevil Shhaideh a anunţat după ce a fost la DNA deja că a luat o decizie privind demisia, pe care o va comunica doar în CexN, în timp ce Viorel Ilie a şi declarat că este dispus să demisioneze. Dar pe lângă cei trei, mai sunt încă doi miniştri pe lista neagră a lui Tudose: Răzvan Cuc şi Ilan Laufer.

Surse din partid spun că Liviu Dragnea a acceptat condiţiile lui Mihai Tudose pentru a evita un alt episod de tipul Sorin Grindeanu, tocmai pentru a evita o criză politică de pe urma căreia PSD poate pierde guvernarea.

Prealuare realitatea.net

CIteste si ...

Fosta soţie a făcut acuzaţii teribile la adresa lui. Cum i-am filmat pe unul dintre cei mai bogaţi politicieni & fiul pe care l-ar fi lăsat în stradă

Dan Cristian Popescu, actualul viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei, este considerat unul dintre cei …