Poliția Română, în acțiune. Un șofer teribilist a fost prins cu o viteză record pe Autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădășelu. Ce s-a întâmplat imediat

Șofer prins cu o viteză recor pe A3 Credit line: Profimedia

Accidentele se țin lanț în România, dar acest lucru nu îi sperie pe șoferii iubitori de viteză și adrenalină. Recent, mai mulți șoferi au fost prinși de radar cu viteze năucitoare, la care nici cu gândul nu te-ai putea duce. Potrivit Poliției Române, asemenea viteze nu permit niciunui șofer să aibă o reacție, în cazul în care în față îi apare vreun obstacol.

A uitat de orice regulă și a gonit cu o viteză interzisă

Polițiștii români au rămas șocați după ce au prins un șofer circulând cu o viteză cu puțin sub 300 km/h, pe un drum în care viteza legală maximă era de 130 km/h. Evenimentul a avut loc pe Autostrada A, pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu. Potrivit oamenilor legii, o viteză similară a fost atinsă în urmă cu trei ani, atunci când un alt șofer a fost prins un șofer cu 276 de km/h, în 2018, pe aceeași autostradă, dar pe tronsonul București-Ploiești.

În urma idenificării șoferului vitezoman, polițiștii i-au aplicat sancțiunile corespunzătoare, fără să ofere mai multe informații publice despre acest lucru. Aceștia au povestit, însă, pe pagina de Facebook a Polițiie Române întâmplarea care i-a uimit până la amuțire, șoferul vinovat atingând o viteză de 288 km/h. Autritățile au făcut totodată apel la cetățeni pentru a circula regulamentar.

“Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului.

Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză? #PolițiaRomână”, a fost mesajul transmis de sursa citată.

Accident grav în Vrancea

Trei tineri au murit într-un accident violent de mașină după impactul cu un copac. Potrivit Poliției, șoferul a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a izbit de copac și s-a rostogolit de mai multe ori. În urma tragediei, șoferul de 19 ani și alți pasageri, de 18 și 14 ani nu au mai avut nicio șansă, în timp ce o a patra pasageră a fost transportată la spital.

„În cursul nopţii (…), poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în afara comunei Bogheşti, sat Plăcinţeni, un autoturism a intrat în coliziune cu un copac.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit faptul că autoturismul a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat.
Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani şi a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani”, a transmis IPJ Vrancea.

(Sursa: www.playtech.ro).

Despre Radio Tequila România