Opțiunea surpriză din WhatsApp: trebuie să ai așa ceva pe telefon ca să funcționeze

WhatsApp își extinde o caracteristică a mesajelor. Este vorba despre funcția care elimină automat mesajele WhatsApp mai vechi de șapte zile din chat-urile individuale.

Aceasta va fi acum disponibilă și pentru chat-urile de grup, și nu doar pentru administratori, ci și pentru membrii grupului respectiv. Specialiștii platformei WabetaInfo, unde pot fi urmărite cele mai recente caracteristici ale WhatsApp, susțin că funcția va fi disponibilă în curând pentru fiecare grup WhatsApp.

WabetaInfo a publicat de curând o captură de ecran în care funcția „Editați informațiile grupului” poate fi actualizată pentru a indica modificările recente. Funcția a fost integrată în versiunea 2.21.8.7 pe dispozitivele Android, notează Financial Express.

Conform noilor modificări, administratorii grupurilor de WhatsApp își rezervă dreptul de a dezactiva posibilitatea ca un membru să comute dispariția mesajelor dintr-un grup.

Încă de la lansarea acestei funcții de dispariție automată a mesajelor la un anumit interval de timp, WhatsApp a spus că scopul său este de a crea un mediu intim pe platformă, astfel încât oamenii să se simtă în siguranță că mesajele lor nu rămân o veșnicie acolo.

Ce faci dacă nu îți dorești ca mesajele de pe WhatsApp să dispară?

Există însă persoane care nu doresc ca mesajele să dispară și, dacă te numeri printre ele, trebuie doar să dezactivezi această funcție, pentru a avea acces permanent la conversație.

Poți, de asemenea, să efectuezi o captură de ecran cu mesajele care te interesează, sau să faci o copie de rezervă a datelor. O copie de rezervă poate restaura mesajele chiar și după ce WhatsApp le șterge.

Pentru a realiza o copie de rezervă, poți utiliza MobileTrans – Transferul WhatsApp care oferă o soluție cu un singur clic pentru a face backup tuturor datelor de pe WhatsApp. Folosind această aplicație desktop, poți salva mesajele WhatsApp, atașamentele, informațiile de grup, mesajele vocale și multe altele.

WhatsApp a lansat, de asemenea, versiunea beta 2.21.8.9 pentru Android, care permite utilizatorilor să vizualizeze o pictogramă specială când primesc un mesaj de la un anumit grup. (Sursa: www.playtech.ro).

Despre Radio Tequila România