Reno5 5G dispune de funcţia AI Highlight Video, o caracteristică care utilizează detecţia inteligentă a luminii, combinând algoritmii Ultra Night Video şi Live HDR pentru a îmbunătăţi calităţile video ale smartphone-ului în condiţii de lumină scăzută şi scene filmate contre-jour.

Reno5 5G vine şi cu tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, suport 5G şi ecran AMOLED cu rată de refresh de 90Hz. Senzorul de amprentă este integrat sub display pentru o deblocare rapidă.

Sistemul video FDF Portrait (Full Dimension Fusion) te ajută să personalizezi setările AI Highlight Video în funcţie de propriile nevoi. Noua funcţie Dual-View Video permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate.Reno5 5G încorporează funcţiile video  OPPO Ultra Steady Video 3.0 – tehnologia exclusivă de stabilizare care permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri stabile. În ceea ce priveşte performanţele foto, Reno5 5G prezintă de asemenea o îmbunătăţire datorită OPPO Image-clear Engine.  

Cu o greutate de 172g şi doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm. Potrivit OPPO, telefonul se încarcă de la 0 la 100% în doar 35 minute.

OPPO Reno5 Lite este un smartphone care are un set de camere de 48 MP precum şi o cameră frontală pe 32 MP, dar şi funcţii video avansate (AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI NightFlarePortrait Video şi Dual-View Video). Mai mult, bateria telefonului, de 4310 mAh, asigură o autonomie pe parcursul întregii zile, iar pentru cei care nu au apucat să îşi încarce telefonul din timp, telefonul OPPO Reno5 Lite are nevoie de doar 5 de pentru a oferi 2,9 ore de utilizare a aplicaţiei YouTube.

Modelul OPPO Reno5 5G e disponibil în variantele de culoare Starry Black şi Astral Blue, iar modelul OPPO Reno5 Lite în variantele Fluid Black şi Fantastic Purple.

Cei interesaţi vor putea vedea şi testa cele mai noi smartphone-uri OPPO progresiv în peste 600 de puncte de vânzare ale retailerilor şi operatorilor de telefonie mobilă pe teritoriul întregii ţări.

Noile modele OPPO Reno5 5G şi OPPO Reno5 Lite vor fi diponibile în magazinele online şi offline: Altex, eMag, EuroGSM, Flanco, Media Galaxy şi a operatorilor de telefonie mobilă Digi, Orange şi Vodafone. (Sursa: www.adevarul.ro).