O tânără din Prahova care a plecat cu trenul din Cehia spre România a fost dată dispărută de familie

O tânără de 21 de ani din Vălenii de Munte, județul Prahova, a fost dată dispărută joi seara de familie, după ce a plecat cu trenul din Cehia spre România, dar nu a mai ajuns acasă, scrie ziarul local Observatorul Prahovean.

Familia a alertat poliția, joi, după ce tânăra de 21 de ani nu a mai răspuns la telefon.

„La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii orașului Vălenii de Munte au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Reveica Elena Camelia, în vârstă de 21 de ani, a plecat cu trenul la data de 1 septembrie a.c., de pe teritoriul Cehiei spre România, iar din această dimineață nu se mai cunosc detalii sau informații despre persoana ei”, se arată în comunicatul transmis, joi, de IPJ Prahova, potrivit Observatorul Prahovean.

O tânără din Prahova care a plecat cu trenul din Cehia spre România a fost dată dispărută de familie

Tânăra dispărută | Foto: IPJ Prahova

Semnalmentele fetei sunt: 1,60 de metri înălțime, greutate aproximativă 75 kg, constituție robustă, păr roșcat, ochi căprui, fără semne particulare.

Tânăra purta o jachetă de blugi, colanți de culoare neagră și papuci tot de culoare neagră cu o fundă de puf.

Cei care pot oferi informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio Tequila România