O femeie din Constanța, mușcată de un scorpion la Mega Image. Cum a fost posibil așa ceva

O femeie din Constanța, mușcată de un scorpion la Mega Image

O femeie ce lucra la frigiderul de legume și fructe al unui hipermarket din Constanța a fost mușcată de un scorpion. Victima a fost transportată ulterior la spital.

O femeie din Constanța, mușcată de un scorpion la Mega Image

Pe 3 mai 2021, o lucrătoare la Mega Image a fost mușcată de un scorpion la mâna stângă, chiar în timp ce sorta căpșune dintr-o lădiță. A fost chemată imediat Ambulanța, care a transportat-o la spital pe victimă.

De asemenea, au mai fost sesizați și inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța, întrucât acest eveniment s-a soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a angajatului de la hipermarket.

Eugen Bola, inspector șef ITM, a spus pentru Adevărul că urmează să se facă o anchetă la nivelul societății, după ce acea angajată a fost mușcată de un scorpion.

„Trebuie să vedem cum a ajuns scorpionul acolo. Probabil el a fost adus în ţară o dată cu fructele, ce ulterior au fost păstrate într-un depozit central. Trebuie să vedem a cui e culpa“, a spus Eugen Bola.

Despre Mega Image

Mega Image reprezintă un lanț de supermarketuri si magazine de proximitate din România, care a fost fondat în București în anul 1995. De precizat este că în anul 2000, Mega Image a fost cumpărată de grupul belgian Delhaize Group.

În anul 2008, Mega Image a cumpărat cele 14 magazine La Fourmi, contra sumei de 18,6 milioane euro. Fostele supermarketuri La Fourmi, situate în București, au fost transformate în Mega Image până la finalul lui 2009.

În iulie 2009, grupul Delhaize, proprietarul Mega Image, a achiziționat și cele patru supermarketuri Prodas din București.

În martie 2011, Mega Image a mai deschis alte două noi magazine, unul în București, iar al doilea în Comarnic.

Și uite așa, în aprilie 2013, Mega Image era cel mai mare lanț de supermarketuri din România, având o rețea ce cuprindea 209 magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (139) și Shop&Go (70).

Promoții la Mega Image

Mega Image comercializează o gamă largă de produse, de la televizoare, boxe, căști, la alimente și fructe. În această perioadă, Mega Image are promoții la produse precum ceaiuri, mazăre, cașcaval, odorizanți de toaletă, salamuri, cârnați, detergenți lichizi, prosoape de bucătărie, înghețată, brânză, semințe fde floarea soarelui, pastă de tomate, aparate de ras, mango, uleiuri de masaj, iaurturi, chefir, costiță afumată, ciocolată, arahide, săpunuri, ketchup, apă minerală, tablete anti-calcar, șampoane, gel de duș, cafea, vinuri, biscuiți, periuțe de dinți, dar și alte produse.

Radio Tequila România