Noul antrenor al Simonei Halep. Are 29 de ani și va merge cu ea în America

Cine este și cum arată noul antrenor al Simonei Halep?

Fanii Simonei Halep au luat la cunoștință o veste foarte bună. Campioana noastră a făcut din nou schimbări, iar acum se bucură de un nou antrenor. Bărbatul are 29 de ani și o va însoți în America, pentru ca sportiva să reia participarea în turneele WTA. Cine este Morgan Bourbon și de cine este recomandat? Cei care îi urmăresc evoluția Simonei au rămas surprinși de alegerea făcută.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep?

Simona Halep a făcut multe schimbări de-a lungul timpului în ceea ce privește partenerul de drum în plan sportiv. Campioana noastră a încercat câțiva antrenori de top, iar acum a venit rândul să surprindă cu o nouă hotărâre.

Blondina a plecat spre Statele Unite ale Americii pentru a relua participarea în turnee WTA, începând cu cel de la Indian Wells. Fostul lider mondial s-a antrenat câteva zile la Academia Mouratoglou din Biot, iar pentru jocurile care urmează va fi însoțită de un antrenor de acolo.

Numele acestuia este Morgan Bourbon, arată WTA România. Tânărul are 29 de ani și a fost recomandat chiar de Patrick Mouratoglou. Cel din urmă și Simona Halep vor colabora pe durata turneelor de la Indian Wells și Miami.

Morgan Bourbon a mai colaborat și cu Benoit Paire, ulterior s-a îndreptat către cariera de antrenor după ce a simțit și el fiorii din teren, dar doar trei ani. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 1.104 ATP.

„Bineînțeles că poți juca fără antrenor, dar antrenorul este important într-o echipă”

El a fost angajat în 2018 la Academia lui Patrick Mouratoglou. Cu toate că este acum în prezența campioanei noastre, se pare că sportiva intenționează să angajeze pe cineva în mod permanent, pentru a scăpa de grija schimbărilor în această direcție.

„Bineînțeles că poți juca fără antrenor, dar ca să faci performanță maximă, din punctul meu de vedere, îți trebuie cineva alături, care să aibă încredere în tine și să te ajute în momentele grele. Antrenorul este important într-o echipă. A fost foarte bine. O experiență deosebită.

M-am simțit bine și a fost o săptămână plină de antrenamente. (Despre turneele din SUA) Nu cred că va fi ceva foarte diferit. Am mai jucat aceste turnee de foarte multe ori. Sunt bine, m-am antrenat bine și asta contează. Voi ajunge acolo și voi vedea ce pot să fac.”, a declarat ea.

Amintim că Simona Halep se pregătește pentru turneele de 1.000 de puncte din Statele Unite ale Americii. În perioada cuprinsă între 9 și 20 urmează să participe la Indian Wells, iar între 22 martie și 3 aprilie va evolua la Miami, în cazul în care starea de sănătate îi va permite acest lucru.