Motociclist rănit de o șoferiță după o șicanare în trafic, în Iași. Momentul, surprins de o cameră de supraveghere

Un bărbat aflat pe motocicletă a fost rănit vineri seară, după ce a fost împins de o mașină condusă de o femeie pe o stradă din municipiul Iași și proiectat într-un alt autoturism care circula din sens opus. Polițiștii rutieri au fost sesizați și au transmis că fac cercetări, potrivit Ziarul de Iași. Momentul incidentului a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un bloc din apropiere.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum autoturismul care circula paralel cu motocicleta, la volanul căruia se afla o femeie, a virat brusc stânga, iar motociclistul a fost scos de pe banda pe care se afla.

În urma ciocnirii, motociclistul a fost dezechilibrat şi a căzut în fața unei mașini care venea din sens opus.

Bărbatul de pe motocicletă spune că a fost lovit intenționat, motiv pentru care a făcut rost de imagini și le-a postat online.

„În urma unei şicanări în trafic mai mult verbală, şoferiţa a crezut că este oportun să dea intenţionat cu maşina peste mine. Spun acest lucru pentru a sublinia trei aspecte: oricât ai crede că ai dreptate şi celălalt şofer te-a obstrucţionat, era să te lovească circulând necorespunzător sau a făcut alte lucruri, lasă de la tine că nu ştii peste ce nebuni dai; am publicat filmarea pentru a rămâne online şi pentru a evita orice tentativă de muşamalizare; adresat motocicliştilor, purtaţi echipament complet”, a transmis bărbatul, citat de Ziarul de Iași.

„Eu am avut doar geacă moto, fără ghete şi pantaloni speciali. Rănile sunt uşoare, dar doar în locurile unde nu am fost protejat de echipament: glezne, genunchi şi coapse. Multă atenţie”, a mai spus motociclistul implicat în accidentul rutier.

Polițiștii din Iași au transmis că au fost sesizați în legătură cu accidentul și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a petrecut incidentul.

„La data de 10 septembrie 2021, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, care a avut loc pe o stradă din municipiul Iaşi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că între un autoturism şi o motocicletă ar fi avut loc o coliziune, în urma căreia motocicleta ar fi fost proiectată într-un alt autoturism. Conducătorul motocicletei a fost rănit uşor.

Conducătorul motocicletei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării alcoolscopice a celorlalţi doi conducători auto, rezultatele au fost negative. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui accident rutier în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţi ai Poliţiei Iaşi.

Radio Tequila România