Micutzu, prima reacție după scandalul de azi-noapte. Ce s-a întâmplat, de fapt

Ce s-a întâmplat, de fapt

Micutzu a fost implicat într-un scandal, seara trecută în Centrul Capitalei.

Comediantul a povestit ce s-a întâmplat, de fapt. Imaginile cu încăierarea au devenit rapid virale pe rețelele sociale.

Micutzu a făcut declarații despre scandal

Se pare că Micutzu a bătut a un bărbat. Totul s-a întâmplat după ce acesta a agresat-o pe logodnica comediantului.

Cosmin Nedelcu a sărit să își apere partenera și l-a lovit cu pumnii pe agresor. Cei doi au mers la poliție pentru a depune o plângere, iar polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

Patru bărbați au fost amendați cu câte 200 de lei.

„Un tip a agresat-o pe logodnica mea si l-am lovit cu pumnii şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi ieri şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a spus Micutzu la Rtv.

Videoclipul arată cum comediantul și un bărbat s-au înjurat, însă nu a fost prins momentul când a început scandalul, ci doar când cei doi s-au luat la bătaie. În plus, pe fundal se poate auzi momentul în care un geam a fost spart.

Incidentul a fost raportat poliției de către o femeie care le-a spus oamenilor legii că doi bărbați se bat pe Calea Victoriei.

Ce a spus Poliția

Micutzu a fost dus la secție, acolo unde atât el, cât și alții au fost amendați cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

Radio Tequila România