Microbuz, accidentat grav pe Autostrada Soarelui. Care este bilanțul victimelor, un elicopter a fost trimis în ajutor

Microbuz, accidentat grav pe Autostrada Soarelui

Un grav accident rutier a avut loc pe A2, Autostrada Soarelui, după ce un microbuz s-a răsturnat în afara carosabilului. Accidentul a avut loc pe sensul de mers către Constanța. La fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.

Microbuz răsturnat pe Autostrada Soarelui

Un grav accident a avut loc vineri dimineață pe A2, Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanța. Se pare că accidentul a avut loc la km 88, iar un microbuz care transporta persoane s-a răsturnat. Accidentul s-a produs la intrarea într-o stație de alimentare cu carburant.

În total, șase persoane au fost implicate. Dintre acestea, doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind conștiente și suferind răni ușoare. La fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.

Două dintre victime au fost preluate de către SAJ la Spitalul din Călărași, iar cealaltă victimă a accidentului a fost preluată de către SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență Fundulea. Toate victimele sunt cooperante și conștiente. Microbuzul s-a răsturnat în fața unei stații de carburant, însă nu avea viteză mare, spun martorii.

Tiruri încărcate cu porci, răsturnate pe Valea Oltului și Autostrada Soare

În urmă cu doar câteva zile, două tiruri încărcate cu porci s-au răsturnat, pe Autostrada Soarelui și Valea Oltului. Unul dintre acestea s-a răsturnat la nodul rutier Drajna, pe breteaua de urcare către autostrada A2. Circulația a fost dirijată alternativ de către polițiști.

„În urmă cu puțin timp, a avut loc un eveniment la nod rutier Drajna, pe breteaua de urcare pe autostrada A2, un autotren încărcat cu porci s-a răsturnat. La fața locului este un alt autotren pentru a încărca animalele. Se circula alternativ dirijat de politie”, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

Mai mult de atât, circulația s-a desfășurat cu dificultate și pe DN 7, Valea Oltului. Un TIR încărcat cu porci s-a răsturnat pe carosabil, transmite Turnul Sfatului. Accidentul a avut loc pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238 + 800 de metri, în localitatea Câineni, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Șoferul TIR-ului a pierdut în această zonă controlul asupra vehiculului de mare tonaj și s-a răsturnat. Din fericire, în urma accidentului, șoferul nu a suferit răni, iar starea lui este una bună. În zonă s-a circulat pe un singur sens timp de câteva ore. TIR-ul era încărcat doar cu porci, potrivit IPJ Vâlcea.

Radio Tequila România