Meteo 19 aprilie – 17 mai. Cum va fi, de fapt, vremea de Paște. Schimbare radicală de ultim moment

Se anunță vreme rece pentru următoarea perioadă. Temperaturile vor crește abia după Paște, în timp ce în jumătatea sudică se anunță ploi, la munte vor fi precipitații mixte.

Meteo 19 aprilie – 17 mai

Conform ANM, temperaturile vor fi în continuarea mai scăzute decât cele normale pentru această dată. În plus, cerul va fi noros și va ploua temporar, moderat cantitativ în jumătatea sudică a țării.

La munte vor fi precipitații mixte, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi între 9 și 16 grade, iar minimele vor fi între 1 și 8 grade.

Bucureștenii nu se bucură de vreme prea prietenoasă, pentru că cerul va noros, iar vremea rece. Ne așteaptă și ploi, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maximele ating 12-13 grade, în timp ce minimele vor fi de 6-7 grade.

Începând de marți, vremea dă semne că s-ar încălzi, însă posibilitatea să plouă va fi mai mare pe parcursul zilei.

Miercuri, în schimb, vremea se încălzește timid și vom avea în regiunile sud-estice până la 18 grade.

Cum va fi, de fapt, vremea de Paște. Schimbare radicală de ultim moment

În perioada 19-26 aprilie, temperaturile vor mai mici decât cele normale pentru aceată perioadă în întreaga țară. Va ploua în sud-estul țării.

Pentru 26 aprilie-10 mai, temperaturile se mai încălzesc pe tot teritoriul României, revenind la normalul acestei perioade.

De Paște, vom avea vreme rece, abia de pe 1 mai începând să se încălzească. Odată cu 3 mai, valorile termice vor fi normale pentru această perioadă. ANM mai anunță că în această perioadă cantitățile de precipitații vor fi normale.

Valul de aer rece se menține și în săptămânile care urmează. Vremea se mai încălzi începând cu luna mai, dar nu sunt șanse să avem temperaturi de peste 20 de grade până luna viitoare.

Radio Tequila România