Marius Șumudică, demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat că l-a demis pe antrenorul Marius Șumudică, cât și pe președintele echipei, Marian Copilu, după eliminarea din Europa League, informează Gazeta Sporturilor.

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, fiind învinsă în manșa secundă a play-off-ului de Steaua Roșie Belgrad cu 2-1, pe stadionul din Cluj-Napoca. Marius Șumudică, antrenorul echipei CFR Cluj, și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Radu Naum pe post.

Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică, potrivit Gazetei Sporturilor.

Marius Șumudică a câștigat la CFR Cluj toate meciurile din campionat, însă a fost eliminat din primele două competiții europene, însă va merge în grupele Conference League.

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România