Mama șoferului de TIR ucis în Franța, dărâmată de durere. Ce i-a spus lui Mihai Gâdea

Mama șoferului de TIR ucis în Franța, dărâmată de durere

Mihai Gâdea a realizat un interviu cu mama șoferului de TIR ucis în Franța cu o sabie. Femeia i-a vorbit prezentatorului despre problemele financiare cu care se confruntă familia ei și a făcut un apel disperat pentru ca trupul neînsuflețit al fiului ei să fie adus în țară.

Mama șoferului de TIR ucis în Franța, dărâmată de durere

Amintim că tânărul șofer, pe nume Mihai, a fost ucis mortal, în noaptea de 16 spre 17 mai, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, în apropiere de Calais, chiar sub ochii îngroziţi ai soţiei sale. Trupul lui Mihai Spătaru nu poate fi adus în România până la finalul anchetei de crimă, anchetă care este realizată de către autoritățile franceze.

Mama lui Mihai a povestit ce s-a întâmplat în noaptea când a fost ucis fiul ei.

”Nora mea a spus că era târziu în noapte și că el a vrut să coboare din mașină să își facă nevoile (…) Mihăiță s-a întors spre mașină. Ea l-a văzut că era sânge la pieptul lui. L-a ridicat în mașină, i-a pus un prosop, curgea sânge. A început să țipe, nu a ieșit nimeni. Țipa de groază, nu știa încotro să o ia. O singură persoană am înțeles că a ajutat-o, care a sunat la salvare. Salvarea a venit târziu, nu a venit imediat. Ei totuși nu îi venea să creadă că e mort. Vomita sânge pe geam, ce îmi spunea ea astăzi”, a spus mama lui Mihai Spătaru, la Antena 3.

Mama lui Mihai Spătaru a povestit că nora ei nu a apucat să îl vadă pe cel care l-a înjunghiat pe soțul ei.

”Nu a apucat. A văzut două persoane când l-au ridicat pe Mihăiță și a deschis repede ușa să urce Mihăiță. A văzut două persoane, o mașină (…) Două persoane s-au urcat într-o mașină și au fugit. Doi bărbați, atât a văzut„, a spus femeia.

”Nu mai respir”

Femeia a spus și care au fost ultimele cuvinte ale fiului ei, după ce a fost înjunghiat.

”Nu mai respir. Și atât. A început să vomite. Nu a mai apucat, pentru că dânsa, de la autopsie a înțeles că e înjunghiat și în spate, pentru că el urcându-se în mașină, nu s-a mai putut mișca și a rămas așa. Ce era să îi facă biata fată, dacă l-a văzut plin de sânge și țipa, traumatizată cum era. De unde să își dea seama?  Eu nu mă simt bine. Nu știu dacă pot depăși acest moment”, a spus mama lui Mihai Spătaru.

Femeia a mai spus că nu cere nimic, decât ca trupul fiului ei să fie adus acasă, să poată da un covrig de pomană.

”Rog presa, rog Europa, rog Guvernul, pe domnul președinte, să îmi aducă copilul acasă. Noi nu avem bani. Fiica mea a făcut împrumut în bancă, noi suntem oameni săraci. Noi nu avem bani. El mă întreținea, el era omul care îmi trimitea în fiecare lună, ca să pot să supraviețuiesc. El îmi plătea totul, facturi, lumină, gaze. Nu cer la nimeni. Atât vreau, copilul acasă, din toată sărăcia mea, să pot să îi dau un covrig de pomană, mai mult nu o să pot să îi dau”, a mai spus femeia.

Radio Tequila România