Home » Articole Recente » Liga 1. Meci spectaculos la Cluj, în derby-ul etapei, între CFR şi Dinamo. Victorie controversată

Liga 1. Meci spectaculos la Cluj, în derby-ul etapei, între CFR şi Dinamo. Victorie controversată

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 1-0 (1-0), joi, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

Soarta meciului a fost decisă de golul marcat de argentinianul Juan Emanuel Culio (37), dintr-un penalty controversat, acordat de arbitrul George Găman pentru un presupus henț în careu al lui Ionuț Nedelcearu, conform Agerpres.

CFR Cluj a terminat meciul cu doi oameni mai puțin, Mario Camora fiind eliminat în min. 83 pentru o intrare brutală la compatriotul său Filipe Nascimento (ex-CFR Cluj), în timp ce Culio a primit al doilea cartonaș galben în prelungiri (90+2), pentru fault asupra lui Valentin Costache.

CFR Cluj a dominat prima repriză, în timp ce Dinamo a fost mai bună în partea secundă a jocului.

Gazdele au avut oportunități de gol prin Ovidiu Hoban (13), care a trimis puțin pe lângă poartă din foarfecă, Paulo Vinicius (31), care a reluat cu capul pe lângă poartă, după un corner, și prin dinamovistul Katsikas (45), care a fost aproape de autogol. Singura ocazie din partea a doua a fost cea din minutul 75, când Nouvier a fost aproape să trimită în plasă de lângă Penedo și Romera.

Dinamo a avut o ocazie bună în prima repriză, dar Camora a respins de pe linie mingea expediată cu capul de Rivaldinho (23). Diogo Salomao (48) a ratat singur cu portarul Cosmin Vâtcă, portarul clujenilor reținând șutul portughezului în min. 59. Steliano Filip a ratat cea mai mare ocazie a lui Dinamo, trimițând peste poartă din poziție ideală (74). Vâtcă a fost la post și în min. 79, la reluarea lui Costache.

CFR Cluj rămâne neînvinsă în campionat și ocupă locul al doilea, în timp ce Dinamo a suferit al doilea eșec.

Dinamo venea după trei partide fără înfrângere la Cluj.

Preluare realitatea.net

CIteste si ...

Procurorii au pus tunurile pe apropiații şefului PSD

Oamenii lui Dragnea, încolţiţi! În ultimele două luni, tot mai mulţi dintre oamenii considerați prieteni …