Incendiu la un hotel din Giurgiu. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri

A fost dată alarma, luni seara, la un hotel din Giurgiu, unde flăcările au cuprins anexa clădirii, iar mai multe persoane au fost evacuate. Fumul a ajuns la toate etajele, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit News.ro.

Pompierii din Giurgiu au intervenit, luni seară, cu mai multe echipaje la un incendiu izbucnit la o anexă în spatele Hotelului Steaua Dunării din municipiu Giurgiu. 

„La fața locului au fost mobilizate 4 ASAS-uri, 1 APSII, 1 descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu și 2 ambulanțe SAJ, intervenind 19 subofițeri și 3 ofițeri”, a transmis ISU Giurgiu.

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Au fost evacuate din hotel până în acest moment 10 persoane, toate conştiente şi cooperante. S-a impus aceasta măsură din cauza degajărilor mari de fum, întrucât ardeau mase plastice şi materiale textile în cantităţi relativ mari. Persoanelor evacuate li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, neimpunându-se transportul vreuneia la spital până în acest moment”, a mai transmis ISU Giurgiu, potrivit News.ro.

Facebook
Se pare că ai probleme la redarea clipului video. În acest caz, te rugăm să încerci să reporneşti browserul.
Închide
-0:19
Apasă pentru a vedea pe Facebook
·
Urmăreşte
Urmăreşti
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FInformatiadeGiurgiu%2Fvideos%2F4204524179668273%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="308" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Copiază
Află mai multe despre încorporarea clipurilor video de pe Facebook accesând site-ul pentru dezvoltatori.
Cod de încorporare
Distribuie
Clip video indisponibil
Ne pare rău, acest clip video nu poate fi redat.

În jurul orei 22.35 au fost finalizate operaţiunile de căutare-salvare, iar toţi cei cazaţi în hotel şi personalul de pe locul de munca au fost identificaţi.

Operaţiunea de stingere a incendiului era însă încă în desfăşurare.

(Sursa: www.libertatea.ro).

Despre Radio Tequila România