Incendiu la Therme București. Centrul de relaxare a luat foc VIDEO

Un incendiu a izbucnit la Therme București

Veste de ultimă oră! După alerta cu bombă de la Mall Băneasa, un alt anunț îngrijorător i-a speriat pe români. Un incendiu a izbucnit la celebrul centru de relaxare Therme București. Momentan, nu se știe de la ce a pornit focul. Victime nu au fost raportate.

A izbucnit un incendiu la Therme București

Update 16:54

Incendiul a fost localizat și urmează să fie lichidat, potrivit ISU București-Ilfov.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit la Therme București, în cursul zilei de duminică, 19 iunie. Flăcările se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500-600 de metru, iar focul a pornit într-o hală unde sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice.

La fața locului, autoritățile au trimis 12 autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină pentru descarcerare si un echipaj SMURD. Focul a izbucnit într-un depozit al centrului de agrement din comuna Balotești din județul Ilfov.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în aceasta după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov. Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500-600 de metru. În hală sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice.

Există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanță de aproximativ 6 m. Se lucrează pentru localizare. Până la acest moment, nu sunt raportate victime.”, potrivit ISU București-Ilfov.