Incendiu în Mogoșoaia. Ce a luat foc și arde cu putere. 15 autospeciale intervin să stingă flăcările VIDEO

Incendiu în Mogoșoaia, la o hală cu piese aeronautice. Foto: INQUAM_Octav_Ganea

O nouă zi, un nou incendiu. După ce zilele trecute a izbugnit un incendiu în apropierea fabricii de armament Tohan, astăzi în Mogoșoaia a fost declanșată o acțiune de stingere a unui nou incendiu. Primele informații vorbesc despre o hală de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Deja se acționează aici pentru stingerea incendiului, existând posiblitatea de propagare.

Incendiu într-o hală din Mogoșoaia

Știrea este în curs de actualizare, în funcție de informațiile primite la redacție

Reporterul Impact aflat la fața locului ne-a relatat despre declanșarea unui incendiu într-o hală de 2.000 de metri pătrați situată în Mogoșoaia. Pompierii deja acționează pentru stingerea incendiului cu 15 autospeciale, la această oră. Reprezentanții pompierilor spun că există riscul de propagare a incendiului în zonele apropiate și că sunt degajări masive de fum în zona calamitată de incendiul declanșat la Mogoșoaia.

Din păcate hala arde și la această oră, pagubele fiind însemnate. Am mai aflat că hala de 2.000 de metri pătrați arde în totalitate. În același timp am aflat că s-a realizat un dispozitiv de stingere pe toate cele patru laturi ale halei pentru a reduce riscul iminent de extindere a incendiului la alte hale aflate în vecinătate.

Deocamdată nu sunt persoane rănite, la fața locului, toate cele 15 autospeciale luptându-se cu flăcările care au cuprins hala de 2.000 de metri pătrați situată pe o proprietate din Mogoșoaia. Nu se știu la această ora cauzele reale ale declanșării incendiului, rămânând că organele în drept să treacă la cercetarea zonei calamitate și să afle cauza declanșării incendiului.

În ceea ce porivește conținutul halei în flăcări, aici erau depozitate piese aeronautice. Mai exact este vorba de componente cu ajutorul cărora se realizează mentenanța la avioane. Compania care deține hala se mai ocupă și cu  prelucrarea metalelor și a rășinelor.

În același timp s-a transmis și un mesaj RO-ALERT prin care cetățenii sunt avertizați de incendiul produs la Mogoșoaia. Primarul localității Mogoșoaia a confirmat, din păcate evenimentul nedorit de aici:

„Arde o hală care face piese specializate pentru mașini, unelte. Spatele halei a ars tot, se îndreaptă focul spre față. Proprietarul a spus că avea în hală materiale plastice.

E o hală făcută «ceas». De doi ani nu a avut nicio problemă. Vecinii spun că mirosea a încins de dimineață”, a declarat edilul din Mogoșoaia.