Imaginea cu Smiley care i-a uimit pe fani. Nimeni nu a crezut că e chiar el

Imaginea cu Smiley care i-a uimit pe fani.

Smiley a postat o imagine cu el din copilărie, mai exact de când avea vârsta de șase ani, în anul 1989. Fanii l-au recunoscut cu greu pe actualul partener de viață al Ginei Pistol.

Imaginea cu Smiley care i-a uimit pe fani

Smiley a postat recent o imagine din vremea copilăriei sale, așa că a dorit să le arate fanilor lui cum era în vremea când era elev de Școală Generală. Avea doar șase ani și pesemne se pregătea să pășească în clasa I. Artistul a avut o copilărie fericită, iar părinții au fost pentru artist o permanentă sursă de inspirație.

 „Îți stă bine 😊cred că acolo ți-ai început un fel de paradis/vis. Oare ce meserie voiai să faci când o să fii mare🌈Zi cu gânduri bune 🌞✨🕊️”, „Şoim al patriei 😁”, „Frumos erai de mic frumos ești și acum la propria și la figura ❤️😍”, „Poza asta arată că și Smiley a fost Om. Un om că toți oamenii.😂”, au fost doar câteva dintre comenatriile pe care Smiley le-a primit la fotografia sa.

De altfel, artistul care își iubește enorm părinții, a spus că succesul lui li se datorează în totalitate părinților săi și felului în care au știut să-l crească și să-l educe.

”Tot ce sunt eu astăzi este meritul părinților mei și al familiei, mereu am spus asta. Educația, valorile, credința, simplitatea, pasiunea, dragostea necondiționată, grija de cei din jur, pe toate le-am văzut la ei înainte de a ne fi fost explicate și impuse mie și lui Filip”, a declarat Smiley pentru viva.ro.

Smiley, un bărbat împlinit

De câteva luni, Smiley și partenera sa viață, Gina Pistol, au devenit părinți de fetiță, iar viața lor s-a schimbat radical.

„Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor, să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea.

Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte în același timp din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar

Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație.

Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, spunea Smiley, pentru Revista Viva.