Horoscop sâmbătă, 30 octombrie. Schimbare radicală în viaţa unei zodii. Are mari şanse să se mute într-un alt oraş

Horoscop sâmbătă, 30 octombrie

Marte, planeta acțiunii și a determinării, ajunge astăzi în zodia sa de domiciliu nocturn, în Scorpion, după o perioadă de doi ani. În timpul acestui tranzit, care va dura până pe 13 decembrie, vom pune multă pasiune în acțiunile noastre și vom duce o adevărată luptă interioară pentru transformare și regenerare. Devenim mai înclinați către acțiuni extreme, funcționăm mai mult pe principiul „totul sau nimic” și avem o putere interioară impresionantă astfel încât să facem față oricăror provocări.

Cu Marte în Scorpion nimic nu este imposibil și devenim foarte atrași de ceea ce nu cunoaștem, de zonele ascunse ale vieții, de ocultism. De altfel, cu Marte în Scorpion acțiunile noastre nu sunt la vedere și nu acceptăm compromisuri, în schimb ne plac riscurile. Marte în Scorpion este un învingător, dar nu întotdeauna joacă cinstit pentru că una din armele sale de bază este manipularea. Aveți grijă pe cine manipulați și pe cine lăsați să vă manipuleze (mai ales emoțional) în perioada aceasta.

Dintre toate tranzitele lui Marte prin semnele zodiacale, acesta este cel mai puternic din punct de vedere sexual. Energia sexuală, dorințele intime vor crește în intensitate în perioada următoare și putem fi atrași de tot ce este tabu, interzis, iar erotismul și fanteziile vor atinge cote înalte.

Partea cu minus a acestui tranzit este că Marte va face careuri cu Saturn și Jupiter din Vărsător, context care va aduce reacții emoționale intense, frustrări și poate scoate la iveală energia negativă a lui Marte în Scorpion, adică agresivitatea, gelozia, răzbunarea.

Horoscop zilnic 30 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este chiar guvernatorul tău, iar acest tranzit prin Scorpion pe tine te va încărca energetic pe interior și astfel vei avea puterea de a face transformări radicale. În plus, energia sexuală va fi crescută, aspect care poate îmbunătăți relațiile de cuplu, prin alungarea monotoniei. Vei face schimbări în plan sentimental, în relația cu partenerul de viață și vei fi stimulat să te preocupi de situația financiară, de banii pe care-i deții au obții de la alții, poate de returnarea unei datorii sau obținerea unui împrumut. Atenție la păcăleli! Posibil ca în cuplu să apară tensiuni din cauza unor secrete, infidelități, lucruri ascunse sau din cauza unor bani administrați greșit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Marte va activa chiar sectorul relațiilor tale și îți va aduce toată determinarea necesară să-ți îmbunătățești relația de cuplu, iar dacă ești singur, să începi o nouă poveste de dragoste. Nu sunt deloc excluse tensiunile în cuplu, surprizele neașteptate și luptele de putere, așa că ai grijă să canalizezi constructiv energia marțiană, mai ales că ceea ce faci în intimitate poate ieși în public. Pe de altă parte, profesional vei fi stimulat să intri în noi colaborări, să legi noi parteneriate și asocieri și poate fi o perioadă cu negocieri dure.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Marte în Scorpion va activa sectorul muncii și sănătății tale și vei avea parte de o perioadă foarte energică, cu spor în desfășurarea activităților și unii nativi pot fi chiar stimulați să-și schimbe jobul. Nu sunt excluse tensiunile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități zilnice. Ține cont că acest tranzit de poate agita peste măsură, te poate face să te suprasoliciți fără să-ți dai seama și-ți poate afecta starea de sănătate, existând risc mare de afecțiuni de ordin genital. Cum și Mercur, guvernatorul tău, se va afla în tranzit prin acest sector, nu ar strica să-ți fai un set complet de analize.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Pentru tine este de bun augur tranzitul lui Marte prin Scorpion, dat fiind că-ți activează sectorul iubirii. Vei fi mai dornic de flirt, de aventură, vei fi mai stimulat să intri în noi povești de iubire, însă ai grijă că s-ar putea să nu fie de lungă durată. Dacă ești parte a unui cuplu, este o perioadă foarte bună pentru a-ți exprima sentimentele prin gesturi romantice, prin activități în doi, dar evită trăirile intense, pătimașe și destabilizante. Posibil să apară tensiuni cu partenerul din cauza unui context financiar. Totodată, cei care-și doresc să devină părinți pot profita de acest tranzit. Pentru alți Raci începe o perioadă în care sunt stimulați să se preocupe de hobby-urile și pasiunile lor, să dea frâu liber activităților creative și artistice.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Va trebui să ai grijă pe parcursul tranzitului lui Marte prin Scorpion la tensiunile cu familia pentru că pot lua naștere mai ușor și din nimicuri. În alte cazuri, te poți afla la mijloc într-un conflict între părinți și partener și va trebui să aplanezi situația. Acțiunile care vizează locuința sau bunurile patrimoniale sunt de interes în următoarea perioadă, iar pentru unii nativi poate fi vorba de o mutare alături de partener. Nu este deloc exclusă o mutare ca urmare a unui contract obținut în alt oraș.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Cu Marte în Scorpion, unde se va alătura cât de curând și Mercur, guvernatorul tău, fără îndoială că mintea ta va funcționa cu motorul turat la maxim și te vei bucura de o un raționament profund, clar, și o capacitate de comunicare foarte bună, astfel că-ți poți face noi prieteni. Poți negocia cu încredere orice, poți obține ceea ce-ți dorești de la ceilalți, poți lua decizii bune și poți găsi soluții la problemele cu care te confrunți. În plus, s-ar putea să ai parte de mai multe deplasări, mai ales în interes de muncă, sau vei dori să înveți ceva nou, să te înscrii la un seminar, să susții un examen, fie pentru tine, fie pentru că ți se cere de la muncă. Atenție la bârfe, minciuni, informații false și mesaje destabilizante!

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Marte va activa sectorul tău financiar și vei fi foarte determinat să-și crești veniturile sau să-ți rezolvi o situație financiară care depinde și de alții. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, banii partenerului devin importanți pentru tine. Totodată, poți obține venituri din colaborări și asocieri sau prin valorificarea propriilor tale talente și abilități. Ai grijă, totuși, și la tendința de a cheltui mai mult decât de obicei sau de a face speculații financiare riscante.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte va intra în zodia ta după doi ani și cum îți este guvernator secundar nu poți decât să te bucuri de perioada care urmează. Vei avea parte de un plus de energie, vitalitate și tenacitate, determinare să obții ceea ce-ți dorești și să faci față tuturor provocărilor. Energia sexuală va fi la cote înalte, însă ai grijă la conflictele interioare, emoționale care pot izbucni. De asemenea, ai grijă la situațiile conflictuale care pot lua naștere în familie sau ca urmare a unor procese, reclamații.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Pe tine nu te va avantaja prea mult acest tranzit al lui Marte prin Scorpion pentru că-ți va aduce o mare dorință de interiorizare, frământări, griji, momente destabilizante la nivel psihic, frici și stări anxioase. Totuși, folosită constructiv energia sa, te poate ajuta să te detașezi de toate acestea, să te debarasezi de amintiri dureroase și de trecut. Va trebui să ai mai multă grijă la sănătate, în special la afecțiunile cronice, pentru că se pot reactiva acum.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Marte în Scorpion este de bun augur pentru tine pentru că te stimulează să ieși din casă, să socializezi mai mult, să petreci timp cu prietenii și să intri în noi anturaje. Însă, va trebui să ai grijă la deziluzii care pot veni din zona aceasta, mai ales din cauza unor factori financiari. Pe de altă parte, vei fi mai îndrăzneț în atingerea unor planuri de viitor și vei fi mai determinat să pui pe roate un proiect în care ești implicat, dar ai grijă la investițiile pe care le faci în acest sens.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte va activa chiar sectorul carierei tale în tranzitul său prin Scorpion și te va stimula să ieși în față, să te afirmi, să te faci cunoscut sau, în alte cazuri, să obții o funcție, un statut. Nativii care sunt nemulțumiți, pot avea curaj acum să-și schimbe direcția profesională. Acest tranzit va aduce însă și multe tensiuni cu superiorii și te poate implica în lupte de rivalitate, așa că ai mai multă grijă la imaginea ta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

Pentru tine, tranzitul lui Marte prin Scorpion este de bun augur pentru că te va ajuta să ai o altă perspectivă asupra unor principii și convingeri de viață. Te poți aștepta să treci prin evenimente care să-ți destabilizeze valorile morale și credințele și poți avea parte de multe îndoieli, semne de întrebare, crezuri răsturnate, care la final vor aduce alte viziuni și idealuri și te poți rupe de ceva din trecut, de un atașament toxic, care-ți blochează evoluția. Pe de altă parte, vor fi nativi care vor vrea să studieze ceva nou, să plece într-o călătorie, să facă un salt spiritual.

Horoscopul zilei de 30 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!