Horoscop 1 martie 2022. Zodia care rupe o relație de lungă durată

Horoscop pentru 1 martie 2022

Mercur și Saturn se pregătesc să formeze o conjuncție în zodia Vărsător, care deși ne oferă putere decizională și un raționament logic, ne poate pune și frâne. Sunt zile în care concentrarea este mare, avem o gândire matură, însă putem fi forțați să luăm decizii. Se duc negocieri grele și este de preferat să evităm gândirea negativistă.

Horoscop zilnic 1 martie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

S-ar putea să iei niște decizii destul de importante care au legătură cu un proiect în care ești implicat. Sunt nativi care analizează ieșirea sau intrarea într-o organizație,într-un anturaj nou. Sunt zile bune să-ți faci un program de lucru și să te responsabilizezi vizavi de acesta, să-l urmezi fără să te abați pentru a nu claca profesional.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Sunt zile în care zona profesională te provoacă, mai ales discuțiile cu superiorii. Nu te aștepta ca lucrurile să iasă ușor într-o discuție cu un șef. Posibil să ți se pună în cârcă responsabilități care să te copleșească și să fii destul de dur în negocierea situației. Poți cere mai mulți bani, însă nu te aștepta să fie așa ușor să-i primești.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău, te poți aștepta la situații limitative în viața ta, în special legate de o călătorie. Ar fi ideal să eviți deplasările sau să te aștepți la întârzieri și blocaje. Starea de sănătate, de asemenea, poate fi mai problematică. Unii nativi vor dori să facă dreptate într-un context sau să afle un adevăr.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Saturn este guvernator al relațiilor tale și întâlnirea cu Mercur din sectorul intim poate aduce discuții grele, delicate și dificil de abordat despre viața sexuală. Se pot aborda teme legate de încredere, fidelitate și se poate discuta despre vicii și dependențe. Sunt și cupluri în care devine de interes o investiție. Profesional, discuțiile și negocierile decurg mai greu și implică unele renunțări.

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Conjuncția Mercur-Saturn se va forma chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce discuții importante cu partenerul de viață sau cu un partener profesional. Se poate decide viitorul unei relații, se poate negocia un contract sau se poate încheia un acord dificil între părți. Unii nativi discută despre investiții imobiliare.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur fiind guvernatorul tău, nu te vei simți deloc în apele tale din cauza conjuncției cu Saturn. Dincolo de unele limitări pe care le vei resimți, starea de sănătate nu va fi cea mai bună. Posibil să te stresezi prea mult din cauza muncii și a activităților, iar discuțiile cu colegii să fie greu de dus. Unii nativi se vor afla în ipostaza de a lua o decizie legată de locul de muncă.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Este foarte probabil să te afli în fața unei decizii grele pe care trebuie să o iei în plan sentimental. Nu este deloc exclus să fie vorba de decizia de a rupe o relație care nu pare a avea viitor. Pe de altă parte, te simți limitat din punct de vedere creativ, maia les dacă trebuie să scrii sau să compui, să vorbești. Ai mai multă grijă la investițiile riscante și la speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Se întrevăd zile tensionate în familie și cel mai probabil discuțiile cu părinții sunt dificile. Nu te aștepta să ajungi ușor la un acord cu aceștia pentru că este aproape imposibil fără compromisuri.Poate fi vorba de dialoguri legte de o mutare, de un credit de locuință, de discuții privind bugetul comun și cheltuielile locuinței. Părinții pot pune presiune pe tine și pot avea așteptări prea mari de al tine.

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Sunt zile dificile dacă ai de făcut o negociere și asta pentru că ceilalți par să dețină puterea asupra situației. Totuși, și tu ai un cuvânt de spus, și unul greu, dar parcă ceva nu te lasă să spui ce îți trece prin minte. Este nevoie să-ți păstrezi raționamentul lucid și să întrebi acolo unde nu știi ce să faci. Sunt posibile probleme cu actele și cu deplasările.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Veștiler financiare nu-ți sunt deloc pe plac și cel mai probabil unii nativi au parte de constrângeri și limitări sau au decizii drastice privind bugetul și cheltuielile. Evită speculațiile și responsabilizează-te mai mult față de modul în care câștigi banii. Contextul astrologic te susține să faci calcule atente și să iei decizii financiare importante.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Mercur și Saturn se întâlnesc în zodia ta și acest context îți oferă o putere mentală mare și capacitatea de a gândi la rece, rațional și matur.Ai încredere în tine și asta te ajută să faci față limitărilor la care ești supus. Unii nativi s-ar putea să fie nevoiți să ia niște decizii importante legate de o relație, de viața personală sau profesională

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Zilele acestea fă tot posibilul să nu cazi în plasa fricilor și gândurilor pesimiste. Este foarte probabil să-ți activezi temeri de care nu ai deloc nevoie acum. S-ar putea să fii constrând de ceilalți să spui ceva ce nu vrei sau ce ții ascuns. Adevărul poate ieși al suprafață și poți lua decizii importante într-o relație. Și profesional poți purta negocieri și discuții dificile.

Horoscopul zilei de 1martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

  • Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog