Horoscop 1 februarie. Zodia care se desparte de partener

Ce îți rezervă astrele pentru astăzi

Chiar la prima oră a dimineții se formează Lună Nouă în zodia Vărsător, un eveniment astrologic care va fi resimțit destul de puternic, dat fiind că se petrece în conjuncție cu Saturn și în careu cu Uranus.

Acest context va reactiva tensiunea dintre cele două planete și, implicit, lupta dintre nou și vechi și rezistența la schimbare care există în fiecare din noi. Luna Nouă vine cu o mare nevoie de independență, de schimbare. Ne putem seta noi obiective, însă trebuie să ne așteptm la răsturnări de situație și la evenimente neprevăzute și mai ales să avem răbdare să concretizăm planurile pe care ni le facem.

Horoscop zilnic 1 februarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 11 septembrie

S-ar putea ca unele planuri să ți se dea peste cap și să fie nevoie de o reconversie radicală. La baza acestor situații pot sta și contexte financiare pe care nu le-ai luat în calcul. De exemplu, o investiție prea mare într-un proiect fără viitor. S-ar putea să fii nevoit să găsești noi soluții de redresare, să te folosești de noi resurse pentru ca obiectivele tale să funcționeze. Continuă să fii responsabil și mai ales ai răbdare cu proiectele tale. Fă-ți planuri de viitor, dar nu te aștepta ca totul să meargă rapid și ușor. Unii nativi pot vedea acum adevărata fața a unor persoane din anturaj, fie prieteni, fie asociați sau angajați. Grijă la pierderile financiare. Evită să dai bani cu împrumut și să faci cumpărături online.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 11 septembrie

Uranus e află în zodia ta și este normal să resimți din plin această Lună Nouă din Vărsător, cu atât mai mult cu cât este în aspecte tensionate cu zodia ta. Fie resimți o mare nevoie de schimbare în viața ta, fie vei avea parte de schimbări menite să te pună pe o nouă direcție de viitor. S-ar putea să-ți schimbi cariera sau să fii nevoit să te afirmi, să fii nevoit să-ți asumi niște responsabilități mult prea mari și astfel să faci o reconversie a vieții personale. Mulți Tauri își doresc independență și libertate, însă se simt încătușați de responsabilitățile profesionale. Nu te teme să-ți setezi obiective mărețe legate de cariera ta, de statutul tău social, dar ai răbdare să ajungi acolo unde-ți dorești. Posibil să nu te ajute strategiile actuale, ci să fie nevoie de altele noi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 11 septembrie

Luna Nouă din Vărsător se petrece în sectorul filozofiilor de viață, iar prin aspectele pe care le face îți cere, fără îndoială, să te rupi de trecut. Este momentul să te desprinzi de anumite crezuri și credințe, de anumite mentalități și principii pe baza cărora ai funcționat până acum. Este nevoie să-ți schimbi sistemul de valori, să renunți la anumiți mentori și să te detașezi de persoane în care credeai până acum, dar cu care nu împărtășești aceleași viziuni de viitor. În plus, se pot activa traume emoționale și dureri lăuntrice care să te facă să vezi, prin suferință, că a venit timpul să închei un capitol de viață, să schimbi ceva din trecutul tău și să nu lași o istorie să se repete. Setează-ți noi principii de viață, noi valori morale și fii perseverent și răbdător pentru a le integra în viața ta pas cu pas. Apelează la un duhovnic, la un psiholog, la seminarii, la cărți de dezvoltare personală care să te ajute în evoluție.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 11 septembrie

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul relațiilor tale și fără îndoială că vei resimți din plin efectele sale, mai ales că și Uranus se află într-un sector deloc prietenos cu zodia ta. Resimți din plin nevoia unei schimbări, fie în viața de cuplu, fie în zona profesională. Vor fi Lei care vor alege să rămână forțat într-o relație, aspect care le va aduce mari frustrări, dar și Lei care vor rupe complet o legătură în care autoritatea partenerului nu mai poate fi tolerată. Sunt lupte de putere și în relațiile profesionale care pot accentua nemulțumirile legate de carieră. Este momentul să rescrie reguli în cuplu și să schimbe norme în colaborările profesionale. Cei singuri care vor să înceapă o relație acum trebuie să dea dovadă de multă maturitate și să aibă foarte multă răbdare ca lucrurile să prindă contur.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 11 septembrie

Pentru tine, această Lună Nouă din Vărsător poate aduce noi începuturi legate de stil de viață și muncă, însă ține cont că este nevoie de perseverență și răbdare în tot ceea ce faci. Este o perioadă oportună să renunți la obiceuri toxice, să-ți schimbi dieta și să aduci îmbunătățiri alimentației. Totodată, îți poți schimba rutina zilnică, programul și de preferat ar fi să faci acest pas voit și să nu fie nevoie să te responsabilizezi în urma unei probleme de sănătate. Pe de altă parte, și la locul de muncă pot apărea schimbări, poate chiar schimbări de viziune, ceea ce pe unii nativi îi poate face să-și semneze demisia în perioada următoare. Sunt și nativi care sunt nevoiți să-și eficientizeze munca sau să lucreze cu echipamente noi, cu oameni noi, în alte condiții decât până acum.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 11 septembrie

Luna Nouă din Vărsător se formază în sectorul tău afectiv. Pe de o parte, schimbările în viața sentimentală sunt inevitabile și pot apărea cu precădere în cazul nativilor care nu au învățat responsabilitatea și maturitatea afectivă. S-ar putea ca o poveste de dragoste, o idilă, care nu are viitor să se încheie acum. Cei singuri care vor să înceapă o nouă iubire trebuie să dea dovadă de multă răbdare și perseverență pentru a cuceri persoana respectivă și pentru a construi ceva. A cumpăra atenția sau iubirea cuiva nu va funcționa. Pe de altă parte, se schimbă raportarea la copii. Unii își pot dori copii, în timp ce alții, care deja au, pot investi mai mulți bani și resurse în creșterea și educația acestora. Sunt și Balanțe care investesc resurse într-un proiect creativ.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 11 septembrie

Pentru tine continuă seria neînțelegerilor cu familia. Poate fi vorba de tensiuni cu părinții, dar și cu partenerul de viață, mai ales acolo unde sunt viziuni diferite, unde fiecare înțelege altfel nevoia de independență și libertate a celuilalt. Unii nativi nu reușesc să obțină susținerea părinților într-o anume situație care poate viza cariera, căsătoria, relația cu partenerul. Sunt și nativi care au parte de răsturnări de situație în legătură cu o locuință. Poate fi vorba de o reparație, de o renovare sau de o mutare, de un nou început într-o altă casă sau într-o altă țară.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 11 septembrie

Tu te poți confrunta cu situații care să-ți aducă noi raționamente, noi viziuni, o schimbare majoră a modului în care înțelegi și percepi o situație de viață. Poți căuta răspunsuri, poți căuta un adevăr, dar poți avea și idei și soluții care să te scoată dintr-un impas, cel mai probabil profesional sau legat de sănătate. Vei fi surprins de ceea ce auzi, de discuțiile pe care le porți. Cu cât vei fi mai fixist și vei lupta pentru un punct de vedere, cu atât s-ar putea să dai naștere unor tensiuni cu cei din jur. Ai mai multă grijă la deplasări, fii responsabil și ține cont că-ți poți pierde mai ușor capacitatea de concentrare. Poți învăța ceva nou care să-ți folosească la locul de muncă.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 11 septembrie

Luna Nouă din Vărsător se petrece în sectorul tău financiar, un sector care vorbește și de resursele personale, dar și de încrederea pe care o ai în tine. Poți avea revelația unor câștiguri frumoase, câștiguri care să provină din punerea la treabă a unor pasiuni, hobby-uri. Propriile tale plăceri și bucurii pot contribui la creșterea veniturilor, însă există și posibilitatea să conștientizezi că ceea ce faci pentru bani în prezent nu-ți (mai) place. Uranus este în sectorul iubirii și al copiilor, dar și al creativității și te poate surprinde prin evenimente care să-ți activeze o serie de resurse și talente latente, dar mai ales încrederea în tine. Ai idei creative care te pot ajuta să faci bani, dar ai nevoie de răbdare și perseverență. Este nevoie și de mai multă responsabilitate în felul în care-ți administrezi banii și Luna Nouă te poate stimula la o nouă orânduire a câștigurilor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 11 septembrie

Zodia ta este gazda acestei Luni Noi, iar Uranus și Saturn, ambii tăi guvernatori, sunt implicați direct, însă într-un aspect conflcitual. Acest context astrologic vorbește de o mare nevoie de reinventare, de reorganizare a propriei tale vieți. Trecutul trebuie lăsat în spate, cu traumele lui emoționale, și totul trebuie reconfigurat din temelii. Se deschide un nou capitol în viața ta, în relațiile tale și ai nevoie de o nouă viziune de viitor, mult mai pragmatică și matură. Deși vrei independență și libertate, apăsarea saturniană poate fi resimțită destul de puternic, dar întocmai acest aspect contribuie la restructurarea vieții tale, dat fiind că și Uranus este în sectorul familiei și cere schimbare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Vei resimți intens, puternic, apăsător această Lună Nouă din Vărsător pentru că se petrece pe un sector ascuns care-ți cere să pui punct trecutului. Este o temă cu care deja te confrunți de anul trecut și care poate da naștere unor momente de interiorizare, dar și de conștientizare. Urmează o perioadă în care îți poți încheia socotelile cu trecutul și te poți debarasa de ceea ce nu mai corespunde cu viziunea ta de viitor. Multe tipare mentale au nevoie de schimbare, multe idei au nevoie de reconversie. Ai mai multă grijă la sănătatea ta, renunță la obiceiuri bolnăvicioase, la persoane toxice și ai grijă la deciziile pe care le iei. Acum pot apărea regrete și învinovățiri pentru ceva ce a fost, dar ai și șansa de a te vindeca.