Global Records a început extinderea pe plan internaţional cu un an în urmă şi, într-un timp foarte scurt, a reuşit să ajungă în topurile muzicale din ţări precum Polonia, Rusia, Ucraina, Turcia şi Bulgaria. Casa de discuri are peste 2 milarde de streamuri pe an în platformele digitale, dar şi ambiţii majore în industria muzicală, propunându-şi să devină cea mai mare companie independentă de muzică din Europa Centrala şi de Est.

Portofoliul agenţiei este format din peste 30 de artişti şi 45 de compozitori şi producători şi deţine nu mai puţin de 13 studiouri de înregistrare. În structura Global sunt incluse şi o companie de producţie video, o agenţie de evenimente, precum şi Global Talent United, cea mai mare agenţie de online talent marketing din Europa Centrală şi de Est, cu un portofoliu propriu de peste 150 de talente online.

Agenţia are o echipă formată din peste 100 de profesionişti, a asigurat o dezvoltare rapidă şi sănătoasă spre a deveni cea mai proeminentă companie independentă de muzică din Europa Centrală şi de Est.

Anul 2020 a adăugat în catalogul de publishing al companiei proiecte importante precum piesa “Ring”, de pe albumul “Rare” al Selenei Gomez, şi “Don’t say goodbay” – Alok & Ilkay Sencan ft. Tovelo.

În acest moment, Global Records este în plină ascensiune în topurile muzicale din CEE cu piese precum “Are we there” – Olivia Addams, care a reuşit să urce până pe locul 2 în topul radiourilor din Polonia, şi “Flashbacks” – INNA, top 5 Shazam în Rusia, Ucraina şi România, cu o creştere rapidă în regiune.

Progrese semnificative se înregistrează totodată şi în Bulgaria, unde Antonia, Irina Rimes, Minelli şi INNA sunt prezente în topurile radio şi TV, INNA ocupând primul loc în topul TV, pentru trei săptămâni la rând deja.

„Ne măsurăm reuşitele prin poveştile de succes construite în jurul artiştilor pe care îi reprezentăm, indiferent dacă ne referim la artişti interpreţi, producători, compozitori sau creatori de conţinut video. În 2021 ne concentrăm pe expansiunea internaţională şi ne propunem să devenim în următorii ani cel mai mare label independent din Europa Centrală şi de Est”, a spus Lucian Ştefan, CEO & Fondator Global Records.