Gigi Becali o să ia foc! Fanii din Peluza Nord vor să facă echipa la FCSB

Gigi Becali o să ia foc! Fanii din Peluza Nord vor să facă echipa la FCSB

Gigi Becali o să ia foc! Fanii din Peluza Nord vor să facă echipa la FCSB. Înfrângerea cu Rapid i-a pus pe jar pe ultrașii roș-albaștrilor. Evoluția favoriților a fost total nemulțumitoare pentru aceștia, așa că Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a anunțat că fanii vor intra în acțiune. El a mai declarat că banderola de căpitan al echipei merită să stea pe brațul altui jucător decât Cristi Tănase.

Gigi Becali o să ia foc!

Gigi Becali o să ia foc! Finanțatorul FCSB pare să nu mai reușească nimic, cu cît se agită mai tare. Din postura de „patron-antrenor”, Becali a început slab campionatul. În plus, echipa a fost eliminată rușinos și din Conference League. „Perlele” nu prea mai au chef de joc, milioanele visate pe ele rămânând tot mai departe. Duminică, FCSB a pierdut și în fața nou-promovatei Rapid, într-un derby mai ales al galeriilor.

După eșecul cu Rapidul, Gigi Becali a declarat că se gândește serios să o termine cu fotbalul dacă nu va lua titlul nici în acest sezon.

Dacă nu iau campionatul, o termin cu fotbalul! Nu mai e pasiune. A fost. Acum nu mai e. E o afacere pe care nu vreau s-o mai țin dacă nu e afacere. Dacă nu iau campionatul, la revedere. Ce mare lucru?

Cine să cumpere echipa? Nu are cine! Voi vinde jucătorii și voi lua bani! Nu are cine să cumpere echipa! La ce am eu acum, trebuie să dea vreo 40-50 de milioane de euro. Cine s-o cumpere? Și după trebuie să bage bani”, a spus Becali la Pro X.

Fanii din Peluza Nord vor să facă echipa la FCSB

Gigi Becali nu e încolțit doar de rezultatele proaste, ci și de fanii din Peluza Nord. Gheorghe Mustață, liderul acesteia, a ieșit la rampă criticând duri jucătorii și anunțând că ultrașii vor trece la acțiune. Cu cîteva luni în urmă, Meme Stoica îi acuza pe membrii Peluzei Nord că i-ar fi amenințat pe fotbaliști, iar Becali i-a recomandat pe Mustață să se liniștească, altfel se poate întoarce în pușcărie.

Jucători de Liga 2. Să le fie rușine! Să plece! Vom intra noi în acțiune. O rușine de jucători, o rușine de meci. Noi, galeria, am demonstrat că asta e Steaua. Ei, jucătorii, nu merită niciun respect. Am avut în galerie oameni care au venit din toată țara. Pentru ce? Pentru bătaia lor de joc. Peluza Nord parcă era din 2014, echipa însă nu ne merită. Nu-i putem numi fotbaliști. Cât de curând, unii dintre ei va trebui să-și dea tricourile jos și să plece pe drumul lor”, a spus Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață a mai afirmat că nou-venitul Paulo Vinicius ar trebui să preia banderola de căpitan de la Florin Tănase.

Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă. Le-am arătat mereu că suntem alături de ei, dar ei nu au arătat că vor să fie alături de noi. Să meargă la Liga 2, unii nu cred că pot juca nici măcar acolo. Ce au văzut acești suporteri de nota 5000? Nimic. Rușine să le fie, asta le-am strigat și asta le transmit și acum. Dacă nu se rezolvă rapid problemele intrăm noi în acțiune. Nu poate fi ca anul trecut.

După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci”, a mai spus Gheorghe Mustață, conform sursei citate.

(Sursa: www.playtech.ro).

Despre Radio Tequila România