Gadgetul perfect pentru pandemie: scoate sportivul din tine și vine cu Netflix

În cazul în care nu existau suficiente gadgeturi inteligente în casa ta, poți face o investiție semnificativă într-o bicicletă de interior cu Netflix.

Creatorii de aparate pentru exerciții fizice sunt din ce în ce mai creativi când vine vorba de dispozitivele lansate în ultimii ani. Unele vin cu abonament pentru a te ține conectat la sesiunii de antrenament cu cei mai buni instructori. Altele îți oferă un ecran de mari dimensiuni pentru a te bucura de conținutul tău preferat.

În această a doua categorie intră noul Playpulse One, un aparat care te motivează să pedalezi folosind serialele tale preferate de pe Netflix. Nu știu exact sistemul de operare, deși cred că este o formă de Android, dar în timp ce faci exerciții fizice, bicicleta îți va permite și să te joci folosind controalele de pe ghidon, după cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos.

Dimensiunea ecranului integrat în bicicletă este de 24 de inci și, pe lângă faptul că îl poți folosi ca TV, este sensibil la atingere și poți lega funcționalitatea lui de scopul tău în materie de fitness. De exemplu, dacă nu menții ritmul de alergare, ecranul se va face negru până când crești un pic viteza.

La momentul lansării, consola va veni și cu patru jocuri în care poți angrena mecanica de pedalare, pentru o viteză mai mare sau mai mică. Ai lupte cu tancuri, curse de mașini și alte variații pe aceeași temă. Aparent, vor mai exista și alte jocuri, dar se vor lansa ulterior.

Dacă te simți ambițios, ”jucăria” îți permite să definești scopuri pe termen lung, precum parcurgerea distanței de la Paris la Londra sau întreaga autostradă Route 66 din SUA. Printr-o aplicație de mobil, îți poți urmări progresul în orice moment.

Un abonament era aproape inevitabil în 2021 și nu este mic, 20 de dolari pe lună. Partea bună este că nu-l plătești decât după primele șase luni și chiar și atunci este opțional. Îl achiți doar dacă vrei sesiuni sportive sincronizate cu un antrenor. Prețul pentru precomenzi este de 1200 de dolari în cazului noii biciclete inteligente Playpulse, cu mențiunea că va sări la 2000 de dolari când va ajunge în magazine, spre finele anului. (Sursa: www.playtech.ro).

1 playpulse bicicleta 2021

Despre Radio Tequila România