Felicitări în imagini de Paște. Colaje FOTO cu mesajul ”Hristos a înviat!” pe care să le trimiți pe Whatsapp sau Messenger

Felicitări în imagini de Paște

Învierea Domnului este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății și este sărbătorită duminică 2 mai 2021. Iată ce felicitări în imagini care să conțină mesajul Hristos a Înviat poți trimite de Paște celor dragi cu această ocazie.

Colaje FOTO cu felicitări de Paște care conțin mesajul: Hristos a Înviat

De obicei această sărbătoare este sărbătorită alături de familie, deoarece este o sărbătoare a iubirii, iertării și jertfirii. Sfânta Sărbătoare a Paștelui este o bună ocazie de a trimite persoanelor dragi din viața noastră, care nu sunt aproape de noi, felicitări, precum și tradiționalul: Hristos a Înviat. Iată câteva idei de mesaje cu Hristos a Înviat, precum și câteva felicitări în imagini de Paște care pot fi trimise prin intermediul Whatsapp sau Facebook Messenger.

Creștinii ortodocși merg la biserică în noaptea de Înviere, pentru a participa la Sfânta Liturghie și pentru a lua Lumina Sfântă, în timp ce cântă imnul învierii:

„Hristos a înviat din morți
Cu moartea pe moarte călcând
Și celor din morminte,
Viață dăruindu-le”.

Felicitări de Paște cu mesajul: Hristos a Înviat

  • Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
  • Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a Înviat!
  • „Dumnezeu S-a făcut purtător de trup, pentru ca omul să poată deveni purtător de duh” (Sfântul Atanasie cel Mare). De Paște fii mai înțelegător, fii alături de cei dragi și fie ca bucuria Învierii Domnului să îți umple viața. Hristos a Înviat!
  • Hristos a Înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroșit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Colaj FOTO cu felicitări în imagini de Paște

  • Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! Hristos a Înviat!
  • E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de Hristos a Înviat!
  • Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniștea și pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!
  • Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o raza caldă, și 3 cuvinte: Hristos a Înviat!

(Sursa: www.playtech.ro).

Despre Radio Tequila România